نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام
    دانشگاه فقط از من خواسته بود که واکسن های مننژیت و MMR رو (که شامل سرخک،سرخجه و اوریون می شه) بزنم.
    واکسن مننژیت رو که برای اعزام به خدمت ضروریه (به علاوه ی دیفتری کزاز) از قبل زده بودم.
    اول برای MMR رفتم به درمانگاه پایتخت، شریعتی پایین تر از پل رومی مراجعه کردم، گفتند دو ماهه که واکسن براشون نیومده.
    اینگار در مراکز دولتی فقط به اطفال واکسن می زنند به جز دانشگاه تهران که فقط چهارشنبه ها واکسن می زنند.
    پس بعدش از روی اجبار رفتم یک پزشک اطفال واکسن رو زدم و گواهی گرفتم.
    گواهی تزریق MMR که پزشک بهم داده بود به علاوه ی تمام مدارک واکسن های بچگیم، برگه ی اعزام به خدمتم چون تاریخ واکسن داخلش نوشته بود و پاسپورتم رو بردم انستیتو پاستور شعبه تجریش که سر شریعتی کمی بالاتر از درمانگاه طالقانی پشت ایستگاه اوتوبوس های هفت تیر و توپخونه است (15-10 دقیقه پیاده از ایستگاه مترو قیطریه فاصله داره) و خانم دکتر اونجا هم برگه ی زرد واکسیناسیون بین المللی بهم داد و تمام واکسن هایی که تا به حال زده بودم (نه تا بود فکر کنم) رو داخلش وارد کرد، مهر زد و هم توی برگه ی دانشگاه ام MMR و مننژیت رو مهر زد.
    برای واکسن MMR به دکتر اطفال 20 هزار تومان و برای برگه واکسن و هزار تا مهر و یک مرحله واکسن هپاتیت به انستیتو پاستور 17200 تومان دادم.

اینجور که توی کارتشون نوشته واکسن های دیگه رو هم می زنند.
    تلفن انستیتو پاستور پایگاه شمیران:
    22706677-22700044-22730014
    ویرایش توسط agitahak : December 31st, 2011 در ساعت 04:21 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)