نوشته اصلی توسط
rrahmati
سوال هایی که آفیسر پرسید دقیقا اینها بود:
-اسمت چیه؟
-برای چی داری می ری آمریکا؟ گفتم to continue my education and earn my masters degree
-اینجا کجا درس می خوندی؟ sharif university
-اونجا کجا می ری؟ university of central florida
-آیا فامیل داری توی آمریکا؟ گفتم خیر. گفت مطمئنی؟ any cousin or ...؟ گفتم که خیر، ندارم. (من توی DS160 نوشته بودم که هیچ فامیلی توی آمریکا ندارم. شاید براش عجیب بود این قضیه و موقعی که پرسید شاید داشت تو چشمام نگاه می کرد که راست می گم یا نه. ولی کلا افیسر خیلی ریلکس بود و به نظرم خوش بین و من هم اصلا هول نشدم، به نظرم اصلا جای نگرانی نیست اگه شما فامیل دارید توی آمریکا)
-چند تا برادر و خواهر داری؟ گفتم 3 تا برادر و 1 خواهر. گفت کجا زندگی می کنن؟ گفتم همگی توی تهران.
-چه کسی ساپرت می کنه تو رو؟ گفتم پدرم. گفت چی کار می کنه؟ گفتم he is retired now, but he was working in an insurance company as a manager. یه نگاه به bank statement م انداخت و گفت 50 میلیون ریال یا تومان. منم گفتم تومان. ( I20 من هزینه 1 سال رو 34 هزار دلار نوشته بود که من bank statement به مبلغ 40 هزار دلار یا پنجاه و خورده ای میلیون تومان با نرخ تبدیل دلار دولتی بهش نشون دادم)
-طول دوره درسیت چقدر هست؟ گفتم 2 سال
-گفت رزومه همراه داری؟ گفتم بله. گفت بده.
بعدش هم گفت بشین و رفت فکر کنم از CVم یه کپی بگیره. بعد از چند دقیقه برام توضیح داد که بعد از 10 روز باید به کجا ایمیل بزنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)