صفحه 160 از 232 نخستنخست ... 60110150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170210 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,591 تا 1,600 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام
    کسانی که تا پایان خرداد نامه به بانک رو گرفنته اند و می خوان برای نیمسال دوم ثبت نام کنن، آیا باید الان توی سایت درخواست بدن؟ یا باید صبر کنن برای مرحله ی بعد؟
    اگر این طور هست، نیمسال رو باید "دوم 2011" انتخاب کنیم؟
    اونوقت تا پایان تابستان نامه می دن یا باز هم 6 ماه می دن (تا پایان آذر)؟
    ممنون

الان با این اطلاعیشون یعنی ما تا آخر تابستون که ویزامون بیاد و وقتمونم برسه دوباره روز تعیین نمی کنند که معرفی نامه به بانک رو بدن؟؟

منظورشون اینه که تا اخر تابستون 91 تنها مهلت همینه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    industrial ENG

دقیقا سوال منم همینه. منم هنوز ویزا دستم نیست. این دو تا تاریخی که باز کردن یعنی هر کسی برای fall 2012 میره الان ثبت نام بکنه برای نامه بانک؟ آخه فکر کنم قطعا آن روز وقتی نامه بانک را بخوان بدهند پاسپورت ویزادار را چک کنند. لطفا دوستانی که می دانند چه کار بایستی کرد راهنمائی کنن.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

کسانی که به تازگی نامه به بانک رو (تا 31/خرداد) گرفتن، آیا میشه دوباره درخواست نامه داد؟ اگه آره واسه چه دوره ای؟ چون فقط گزینه نیمسال اول و دوم داره!

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mt1986 نمایش پست ها
    مرسی از جواب! منم مطالعه کرده بودم اما مساله ای که هست من امروز زنگ زدم به یکی از دفاتری که باید بریم نامه را ازش بگیریم تو اصفهان خانومه گفت قرار بود که بخشنامه اش تصویب بشه که نامه را بدون ویزا بدن اما نمیدون که تصویب شذ یا نه!
    من سوال برسیدم ببینم بقیه خبر دارن یا نه + میخواستم ببینم در صورت کذب بودن حرف اون خانومه وزارت علوم شاکی نشه که جرا درخواست دادی و دیکه کلا بهم نامه ندن!!!
    متاسفانه برخلاف کمک hojjat007عزیز شما هنوز سوالات متداول رو به دقت مطالعه نکردید. قسمتی از سوالات متداول:
    40- آیا بدون ویزا میتوان ارز دریافت کرد؟
    از متن قانون ارز دانشجویی بانک مرکزی میتوان اینگونه استنباط کرد که متقاضیان میتوانند قبل از دریافت ویزا به صورت مستقیم به بانک مراجعه کنند و در ازای گرو گذاشتن 20 درصد مبلغ معادل ریالی ارز داشجویی، ارز خود را دریافت نمایند. و بعد از دریافت ویزا و عزیمت به کشور مقصد و ثبت نام در دانشگاه، گواهی اشتغال به تحصیل تایید شده توسط نمایندگی جمهوری اسلامی ایران را در مدت کمتر از شش ماه به وزارت علوم و بانک ارسال نماییند.
    اما در عمل این قانون در حال حاضر مورد قبول بانک ها و وزارت علوم نیست و تنها یک نفر از اعضای انجمن به صورت مستقیم از بانک و بدون در دست داشتن ویزا ارز دریافت کرده است. پس، داشتن ویزا برای دریافت ارز دانشجویی الزامیست.
    حالا ممکنه شما درخواست بدید و قبول کنن، اما تجربه ما نشون میده قبول نمیکنن. التبه ما از آینده صحبتی نکردیم و فقط تجربه ها رو به اعلام میکنیم.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member saberanoosheh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedicine, University of Padova

سلام
    دوستان عزیز نامه معرفی به بانک گرفتیم ولی بانکی که ارز بده رو پیدا نمی کنیم ... جایی سراغ دارین که سریع کارو را بندازن ؟؟
    ممنون
    STOP TB

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    هزینه زندگی هیچ گونه نامه و تاییدی لازم نداره.
    برای دریافت هزینه زندگی باید ویزا، اشتغال به تحصیل تایید شده توسط نمایندگی ایران (یا پذیرش داشته باشید) تا بتونید از وزارت علوم نامه بگیرید.
    ممکنه به کسی به صورت استثنا بدون تایید سفارت ایران هم ارز بدن، احتمال کمی هم هست به جای سفارت ایران در اون کشور وزارت امور خارجه حاضر باشه تایید کنه.
    عذر میخوام اما دو جمله اول شما با هم کاملا متناقض هستند. ممکنه کمی شفاف کنید منظورتون چی هست دقیقا.

بچه ها کسی بوده که بدون تائید اشتغال به تحصیل سفارت هزینه زندگی فقط گرفته باشه، سفارت ایران تو استرالیا کارشکنی میکنه و همکاری نمیکنه برای تائید گواهی اشتغال به تحصیل.

نقل قول نوشته اصلی توسط adel_f نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز، من آلمان تحصیل می‌کنم

امروز به بانک سامان و ملت در اصفهان مراجعه کردم برای ارز، گفتند که علاوه بر برگی اشتغال به تحصیل تایید شده سفارت، صورت هزینه مخارج زندگی‌ که به تایید سفارت رسیده را هم میخواهند، آیا برای شما هم همین طور بود؟
    سلام . کسی از دوستان از اصفهان اقدام کرده واسه ارز؟ کدوم بانک؟

Senior Member

سلام
    من امروز رفتم وزارت علوم نامه اي كه مشكل تاريخ داشت عوض كردم 10 دقيقه اي هم عوض كرد بريد پيش خود آقاي مقيمي (يك آقاي لاغر با قد نسبتا كوتاه، عينكي و موهاي بور كه پشت پنجره اتاق امور دانشجويان خارج ميشينه) بهش هم بگيد كه اون روز كه اومديم نامه رو بگيريم مشكل تاريخ داشت گفتيد كه بياين وزارت عوض كنم البته نامه من امضاي خودش رو داشت(روزي كه نامه رو از علم و صنعت گرفتم بهش نشون دادم و روش امضا كرد كه عوض بشه)
    ترجيحا نامه اي از دانشگاه كه به هر شكلي تاريخ شروع كورس رو نوشته باشه همراه داشته باشيد لازم نيست اصل باشه . پاسپورت هم همراه داشته باشيد اگه تو سايت ويزا رو آپلود نكرديد هرچند شايد ويزا رو نخواد.

ضمناً يك موضوع ديگه، ديگه هيچ رقمه نامه اي رو خارج از نوبت نميدند يا بايد تو نوبتتون مراجعه كنيد يا براي دريافت نامه در تاريخ هاي اعلام شده به آدرسهاي اعلام شده مراجعه كنيد(همون قضيه 20 تومن و اين حرفا) . چند نفري بودند كه هرچي التماس كردند بهشون ندادند.

سلام
    دوستان من پذیرش از سوئیس دارم و تحصیلم هم رایگانه (یعنی فاند دارم). حالا کسی هست که بدونه اخیراً اوضاع چطوره ؟
    منظورم اینه که کسی هست فاند داشته و ارز گرفته باشه؟