سلام دوست عزیز
این مطلبو تو یه نامه برای یکی از دوستام که ورشو بوده نوشتن. کتبی بهش اعلام کردن که کپی پاستو بفرست اینجا و برو انکارا ویزا بگیر.
دوستان عزیز اگر امروز از کسی کپی پاسپورت خواستند لطف کنند مارا هم بیخبر نگذارند
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
کاملا حق با شماست من به ندای عزیز گفتم بعد از اینکه اثبات کردند که این موجودی حسابی که فرستادند چه جوری شارژ شده ،شاید بد نباشه برای از بین بردن هر گونه شک و شبهه یه سندی چیزی هم ترجمه کنند و ضمیمه کنند که نشون بده ایشون در ایران پایگاه مالی دارند...مثلا افیسر تقریبا می تونه حدس بزنه کسی که در تهران خونه داره حداقل 14000 دلار داره!!یا کسی که خونه رهن کرده مبلغش نوشته شده و ماشین هم که تقریبا قیمتش مشخصه....و لازم نیست حتما کارشناس دادگستری بیاد برای یه مدرک تکمیلی و محض احتیاطی نظر بده که![]()
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
سلام دوستان، منظور ازUpdated Schedule A Form and Supplementary Info Form همون فرم IMM5669E هست؟ فقط همین فرم که جداگانه واسه هر کدوم از اعضائ همراه پر میشه؟
واسه من تو ایمیل مدارک درخواستی در بخش درخواست کپی از biopage پاسپورت هامون خواسته که قد ورنگ چشمهامون رو هم اعلام کنیم. به نظرتون بهترین جا واسه نوشتن این اطلاعات کجاست؟ من که گفتم یک صفحه جداگانه ضمیمه مدارکمون کنم که دیده شه! شما نظرتون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
دريافت مدارك در سيدني: 1 سپتامبر 2010
فايل نامبر : 10 مارس 2011 اين پراسس: 30 مي 2011
نامه مدیکال: 6 سپتامبر دریافت مدیکال در لندن: 3 اکتبر
ارسال مدارک تکمیلی: 31May2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)