صفحه 881 از 1254 نخستنخست ... 381781831871872873874875876877878879880881882883884885886887888889890891931981 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,801 تا 8,810 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    ما احتمالا" برای ویزا یا اثبات وجود ملک این کار را انجام دادی برای اثبات بهای ملک حتما" باید کارشناس ملک را ارزیابی کرده و کانون کارشناسان نیز تائید کنند بعد بدهید برای ترجمه آفیسرها که علامه دهر نیستند که قیمت املاک همه جا را بدانند برای اثبات تمکن مالی قیمت ملک مهم است برای آزاد کردن یک زندانی در ایران هم اکثرا وثیقه رو میدن کارشناسی
    خب آره. من فقط می خواستم نشون بدم به سفارت که اینجا یه خونه دارم. اونا با قیمتش کار نداشتن. برای کارشناسی قیمت خونه همین روشی که شما میگید لازمه .

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad-khn نمایش پست ها
    خب آره. من فقط می خواستم نشون بدم به سفارت که اینجا یه خونه دارم. اونا با قیمتش کار نداشتن. برای کارشناسی قیمت خونه همین روشی که شما میگید لازمه .
    ممنون از بذل توجهتان معمولا"برای گرفتن ویزای موقت لازمه ثابت بکنید که به علت داشتن ملک و کار در ایران به کشور بر میگردید وتقاضای ماندن در آنجا نمیکنید

Junior Member

سلام دوست عزیز
    این مطلبو تو یه نامه برای یکی از دوستام که ورشو بوده نوشتن. کتبی بهش اعلام کردن که کپی پاستو بفرست اینجا و برو انکارا ویزا بگیر.

Banned
    رشته و دانشگاه

دوستان عزیز اگر امروز از کسی کپی پاسپورت خواستند لطف کنند مارا هم بیخبر نگذارند

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    هم فرومی های عزیز

با اینکه این روزها اصلا دل و دماغ اومدن به فروم رو ندارم و از این انتظار خسته شدم ولی یک سوالی تو ذهنم هست که اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بدونم . وقتی یک زوج ویزاشون رو میگیرند حتما باید اولین لندینگ رو با هم انجام بدن یا اون قانون کف تعداد روزهای بودن داخل کانادا برای هر شخص مجزاست؟ ممنونم
    تو مدارک زمیمه ویزا کاملا توضیح داده شده، ورود اول به کانادا حتما باید توسط مین اپلیکنت باشه حالا خانواده اش می تونه همراهش بیاد یا بعدا. البته شرط باطل نشدن ویزا سر جاشه.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

Senior Member s30min آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    دوست عزیز من کازشناس رسمی دادگستری رشته ساختمان هستم بازرس به خانه کسی نمیره کارشناس میره اصلا" سند را لازم نیست ترجمه کنید روال کار (اکثرا" برای اینوستور ها )این است که سند را میدهید کارشناس ارزیابی میکنه بعد میدهید برای ترجمه . اینها به دارائی منقولتان (پول نقد) کاردارند دارائی که بتوانید آنرا سریعا" با خود ببرید
    پول رهن خانه بعد از انقضا یا فسخ اجاره خانه - پول فروش ماشین طلا خانه ارز و.....- کلا" با پول نقد کار دارند باید معادل حداقل فاند لازم پول نقد موجه نشان بدهید یعنی پول با منشع مشخص
    کاملا حق با شماست من به ندای عزیز گفتم بعد از اینکه اثبات کردند که این موجودی حسابی که فرستادند چه جوری شارژ شده ،شاید بد نباشه برای از بین بردن هر گونه شک و شبهه یه سندی چیزی هم ترجمه کنند و ضمیمه کنند که نشون بده ایشون در ایران پایگاه مالی دارند...مثلا افیسر تقریبا می تونه حدس بزنه کسی که در تهران خونه داره حداقل 14000 دلار داره!!یا کسی که خونه رهن کرده مبلغش نوشته شده و ماشین هم که تقریبا قیمتش مشخصه....و لازم نیست حتما کارشناس دادگستری بیاد برای یه مدرک تکمیلی و محض احتیاطی نظر بده که
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط zmm نمایش پست ها
    اول به سایت مربوطه رفتم یه فرم بود پرکردم و امضا و اسکن کردم ولی ازآنجا که باید مبلغی پرداخت میکردم و از ایران امکان پذیر نبود از دوستی خواهش کردم که پرداخت رو انجام دادن و در کل ایشون فرم اسکن شده من و رسید پرداختی رو به آدرس ذکرشده در سایت فرستادن و حدود2-3 روز طول کشید که این گواهی رو صادر کردن و ایشون همران مسافر برای من فرستادن ایران و من پست کردم ورشو.البته یه مشکلات کوچکی پیش اومد این وسط که به خاطر اشتباه دوستم بود و بهتر هست که کسی که پرداخت میکنه رسید رو برای شما اسکن کنه و شما خودتون فرم و رسید رو اسکن کنین برای سازمان مربوطه اش ولی آدرس دوستتون رو بدین چون فکرنمیکنم به کشور ما راحت ارسال بشه.
    سلام ممنون از توضیح کاملتان میخواستم بپرسم پرداخت وجه آن به چه صورت است بانکی یا از طریق کردیت کارت و...

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط kkkksss نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    این مطلبو تو یه نامه برای یکی از دوستام که ورشو بوده نوشتن. کتبی بهش اعلام کردن که کپی پاستو بفرست اینجا و برو انکارا ویزا بگیر.
    دوست خوبم میتوانید لطف نمائید نامه دوستتان را برای آگاهی و رفع استرس من و دوستان فروم در یک پست بگذارید

سلام دوستان، منظور ازUpdated Schedule A Form and Supplementary Info Form همون فرم IMM5669E هست؟ فقط همین فرم که جداگانه واسه هر کدوم از اعضائ همراه پر میشه؟
    واسه من تو ایمیل مدارک درخواستی در بخش درخواست کپی از biopage پاسپورت هامون خواسته که قد ورنگ چشمهامون رو هم اعلام کنیم. به نظرتون بهترین جا واسه نوشتن این اطلاعات کجاست؟ من که گفتم یک صفحه جداگانه ضمیمه مدارکمون کنم که دیده شه! شما نظرتون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    دريافت مدارك در سيدني: 1 سپتامبر 2010
    فايل نامبر : 10 مارس 2011 اين پراسس: 30 مي 2011
    نامه مدیکال: 6 سپتامبر دریافت مدیکال در لندن: 3 اکتبر
    ارسال مدارک تکمیلی: 31May2012

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SHARCH نمایش پست ها
    سلام دوستان، منظور ازUpdated Schedule A Form and Supplementary Info Form همون فرم IMM5669E هست؟ فقط همین فرم که جداگانه واسه هر کدوم از اعضائ همراه پر میشه؟
    واسه من تو ایمیل مدارک درخواستی در بخش درخواست کپی از biopage پاسپورت هامون خواسته که قد ورنگ چشمهامون رو هم اعلام کنیم. به نظرتون بهترین جا واسه نوشتن این اطلاعات کجاست؟ من که گفتم یک صفحه جداگانه ضمیمه مدارکمون کنم که دیده شه! شما نظرتون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام دوست عزیز

لطف میکنید بفرمایید کی ازتون آپدیت و کپی پاس خواستند؟