نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 248 از 589 نخستنخست ... 148198238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258298348 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,471 تا 2,480 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    پرونده اشون ورشو است و تاریخهاشون مثل پرونده من هست که تو امضا می بینید.

میخوام در مورد بیمه این رو بدونم که یعنی با فیش حقوقی حل نمیشه. اگه از من هم همچین چیزی بخوان نمی دونم چطور می تونم از نفت بیمه بگیرم؟!
    با فیش حقوقی حل نمیشه
    از نفت که نه، تحت پوشش هر بیمه ای هستید، از همون شرکت بیمه باید نامه بگیرید،
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط parnianghaemi نمایش پست ها
    امروز از من سابقه بیمه را خواستند و 30 روز فرصت دادند که براشون بفرستم. مشکل اینه که من به اندازه کل سابقه کاریم ، بیمه ندارم ! یعنی 4 سال تمام وقت را نوشته بودم در حالیکه از این 4 سال 3 سال و 3 ماهش بیمه ای است. در حقیقت اون مدت را هم کار می کردم ولی بیمه نبودم . حالا cover letter می گذارم که در ایران ممکن است که مار کنیم ولی بیمه نباشیم . امیدوارم دلیل براشون کافی باشه!!! کسی مورد مشابه من را تجربه کرده ؟
    همون طور که آرام هم گفتند 3 تا 4 سال سابقه کار 19 امتیاز داره پس با 3 سال سابقه بیمه هم امتیازتون میرسه پس نگران نباشید. اما میشه توی یه کاور لتر توضیح بدین که مثلا اول به صورت آزمایشی مشغول به کار شده بودین پس از تائید کارتون بیمه تون کردن.

شما مشکل تو ecase نداشتین و ندارین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    با فیش حقوقی حل نمیشه
    از نفت که نه، تحت پوشش هر بیمه ای هستید، از همون شرکت بیمه باید نامه بگیرید،
    من استخدام نفت هستم و توی یکی از شرکتهای تابعه گاز که وابسته به وزارت نفت هست کار می کنم چیزی به نام بیمه نداریم. بهداشت و درمان داریم اما یه چیز دیگه صندوق بازنشتگی نفت هست که اصلا به راحتی تامین اجتماعی نمیشه ازش نامه خواست و شاید ناممکن باشه

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

من استخدام نفت هستم و توی یکی از شرکتهای تابعه گاز که وابسته به وزارت نفت هست کار می کنم چیزی به نام بیمه نداریم. بهداشت و درمان داریم اما یه چیز دیگه صندوق بازنشتگی نفت هست که اصلا به راحتی تامین اجتماعی نمیشه ازش نامه خواست و شاید ناممکن باشه
    در هر صورت این موضوعی هست که کاریش نمیشه کرد، به خاطر همین تا وقتی ازتون خواسته نشده نگران بودن موردی نداره ....
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    در هر صورت این موضوعی هست که کاریش نمیشه کرد، به خاطر همین تا وقتی ازتون خواسته نشده نگران بودن موردی نداره ....
    با توجه به تشابه تاریخهام به parnianghaem احتمال داره که از من هم بخوان باید به فکر باشم که چطور تهیه کنم با توجه به محدویت زمانی هم که میزارن.

دوست خوبم هم کاشناسان ورشو و هم کاشناسان آنکارا مشاور ایرانی دارند معمولا" از شرکتهای تابعه دولت بیمه نمیخواهند ولی در مورد موسسات خصوصی یکم حساس ترند معمولا" از نامه کاریهائی که تائید خارجه دارند هم بیمه نمیخواهند مگر شک کنند

تو ecase من از وقتی که زدن مدارک دریافت شده هیچ تغییری حصل نشده و فایل نامبر و خبر رسین به ورشو رو با ایمیل بهم خبر دادن

نقل قول نوشته اصلی توسط مسافرکانادا نمایش پست ها
    سلام
    لطف میکنید بفرمایید وضعیتتون کی به اینپروسس تغییر پیدا کرده؟با در یافت این ایمیل یا قبلا؟

تو ecase من از وقتی که زدن مدارک دریافت شده هیچ تغییری حصل نشده و فایل نامبر و خبر رسین به ورشو رو با ایمیل بهم خبر دادن
    با 3 سال امتیاز کم میارم و حتما باید 4 سال باشه ... حالا نامه هم می نویسم و دوباره نامه کار میگیرم با این مضمون که مدتی از دوران کارم رو بدون بیمه کار کردم

همون طور که آرام هم گفتند 3 تا 4 سال سابقه کار 19 امتیاز داره پس با 3 سال سابقه بیمه هم امتیازتون میرسه پس نگران نباشید. اما میشه توی یه کاور لتر توضیح بدین که مثلا اول به صورت آزمایشی مشغول به کار شده بودین پس از تائید کارتون بیمه تون کردن.

شما مشکل تو ecase نداشتین و ندارین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط parnianghaemi نمایش پست ها
    با 3 سال امتیاز کم میارم و حتما باید 4 سال باشه ... حالا نامه هم می نویسم و دوباره نامه کار میگیرم با این مضمون که مدتی از دوران کارم رو بدون بیمه کار کردم
    فکر خوبیه که دوباره از شرکتتون نامه بگیرین. توضیح بدن که مثلا شروع به کار بدون بیمه بوده بخاطر آزمایشی بودن یا گزینش کاری.
    امیدوارم بزودی خبر خوب در مورد پرونده اتون بشنویم. نگران نباشید و مدارک رو کامل تهیه کنید و بفرستید

Junior Member

دوستان فكر ميكنيد از ما هم كه مديكال رو انجام داديم هم ممكنه بيمه بخوان؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)