صفحه 64 از 155 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1544

موضوع: وضعیت کلیرنس عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

من و همسرم 12 جولای مصاحبه داشتیم و کلیر نشدیم هنوز. کلا از 8 نفر دانشجوی 12 جولای، 4 نفر موندیم هنوز! تاریخ I-20 ما 16 آگوسته و فکر نکنم این ربطی به کلیر شدن داشته باشه.
    راستی، یه سوال دارم. من از دانشگاه سوال پرسیدم، گفتن آخرین تاریخی که میتونی بیای 31 آگوسته. حالا کسی میدونه که باید نامه ی late arrival بگیرم یا نه؟ اصلا کاربرد این نامه کجاست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط smzamani نمایش پست ها
    من و همسرم 12 جولای مصاحبه داشتیم و کلیر نشدیم هنوز. کلا از 8 نفر دانشجوی 12 جولای، 4 نفر موندیم هنوز! تاریخ I-20 ما 16 آگوسته و فکر نکنم این ربطی به کلیر شدن داشته باشه.
    راستی، یه سوال دارم. من از دانشگاه سوال پرسیدم، گفتن آخرین تاریخی که میتونی بیای 31 آگوسته. حالا کسی میدونه که باید نامه ی late arrival بگیرم یا نه؟ اصلا کاربرد این نامه کجاست؟
    با سلام .... امیدوارم امروز فردا شما هم کلیر بشید ..... چرا ارتباط داره .... یعنی اونها سعی میکنن شما دیرتر از تاریخ مشخص شده در I-20 نرسید.... ولی بهر حال فقط ارتباط داره، وابستگی شدید نداره .... ولی در مورد سوالتون یه نفر قبل از شما هم تو همین فروم درمورد late arrival پرسیده بود که بعلت تخلف از قوانین فروم، مدیر این فروم سوال و پاسخ رو حذف کرد .... بهمین خاطر پیشنهاد میکنم توی شاخه مربوط به روادید دانشجویی و قسمت Late Arrival دنبال پاسخش بگردید .... موفق باشید.

ApplyAbroad Hero Sadra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

در مورد مهتاب من فکر می کنم خیلی خوش شانس بوده و دقیقا همون روزی که پاسش رو فرستاده کلیر شده و ویزاش رو صادر کردن و طبیعتا دیگه براش ایمیل نزدن
    چون یکی از دوستای من که مهتاب هم میشناسه (مهرداد) چند هفته قبل چون دوستش وقت سفارت داشت برای همین پاسش رو داد بهش که اگه کلیر شده ویزاش رو بگیره
    اما گفته بودن که کلیر نشدی و پاسش رو برگردونده بودن
    اما فرداش ایمیل کلیرنس براش اومد!
    به من می گفت اگه یه روز زودتر کلیر شده بودم دوستم ویزام رو گرفته بود!
    سفرنامه عشق آباد
    تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
    سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MortezaR نمایش پست ها
    با سلام و تبریک فراوان .... شما مصاحبتون چه روزی بود؟ ... موفق باشید.
    من 18 جولای. مستر کامپیوتر ساینس
    باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....

Junior Member

سلام به همه دوستان، من همین امروز صبح ساعت 9 کلیر شدم. بعد از نزدیک به 60 روز.

Member alirezazd آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics

سلام دوستان!
    من دوشنبه 6 آگوست مساحبه داشتیم. کلاً گروه ما یه چیزی در حدود 30 تا پاسپورت برای پیک آپ داشت و دو نفر با هم فردای روز مساحبه رفتیم برای گرفتن پاسپورت ها. سکیوریتی از ما لیست اسم خواست، اما چون تعداد پاس ها خیلی زیاد بود سکیوریتی یه لیست داد به ما که اسم افرادی که میخواید رو توش تیک بزنیم. اون لیست از شماره تو آمریکا براشون فکس شده بود!
    و هر کس که اسمش تو اون لیست بود کلیر شده به حساب می اومد. او روز یه چیزی در حدود 45 تا اسم تو لیست بود. اون خانومیم که ایمیل براش نیومده بود اسمش تو اون لیست بود اما چون تاریخ جلوی اسمش برای 7 آگوست بود هنوز بهش میل نزده بودن!

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezazd نمایش پست ها
    سلام دوستان!
    من دوشنبه 6 آگوست مساحبه داشتیم. کلاً گروه ما یه چیزی در حدود 30 تا پاسپورت برای پیک آپ داشت و دو نفر با هم فردای روز مساحبه رفتیم برای گرفتن پاسپورت ها. سکیوریتی از ما لیست اسم خواست، اما چون تعداد پاس ها خیلی زیاد بود سکیوریتی یه لیست داد به ما که اسم افرادی که میخواید رو توش تیک بزنیم. اون لیست از شماره تو آمریکا براشون فکس شده بود!
    و هر کس که اسمش تو اون لیست بود کلیر شده به حساب می اومد. او روز یه چیزی در حدود 45 تا اسم تو لیست بود. اون خانومیم که ایمیل براش نیومده بود اسمش تو اون لیست بود اما چون تاریخ جلوی اسمش برای 7 آگوست بود هنوز بهش میل نزده بودن!
    آقا احیانا اسم رامین مهدیزاده به چشمت نخورد تو لیست ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezazd نمایش پست ها
    سلام دوستان!
    دوست عزیز
    شما که آخرین گروه مصاحبه شده بودین لطفا در صفحه ی نتایج مصاحبه بگید که کلا الان برخوردشون چه جوریه و بهتون گفتن تا کی باهاتون تماس میگیرن، مرسی.

Junior Member

دوستان مثل اینکه من اشتباه کرده بودم! از 8 نفر 12 جولای که 7 تا f-1 و یک f-2 بودیم، فقط 3 نفر f-1 کلیر شده بودن! البته همسر من که f-2 بود امروز 9 صبح کلیر شده. حالا موندیم 4 تا f-1 ! برامون دعا کنید...

نقل قول نوشته اصلی توسط smzamani نمایش پست ها
    دوستان مثل اینکه من اشتباه کرده بودم! از 8 نفر 12 جولای که 7 تا f-1 و یک f-2 بودیم، فقط 3 نفر f-1 کلیر شده بودن! البته همسر من که f-2 بود امروز 9 صبح کلیر شده. حالا موندیم 4 تا f-1 ! برامون دعا کنید...
    ایشالا که کلیر شید زود. رشته های شما 4 نفر چی هست؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)