نقل قول نوشته اصلی توسط turkoghli نمایش پست ها
۱- دانشگاه آزاد تبریز - مهندسی مکانیک 18/21
۲- دانشگاه فوق لیسانس ندارم
۳- تاقل 110
۴- نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
۵- 3 مقاله Si نویسنده اولش خودم بودم و 4 تا نویسنه اول نبودم (یکیش داخلی 2 تاش بین المللی
۶- مدرس زبان در کانون زبان برای یک و نیم سال
۷- UCLA,Uni of texas/austin,MIT/Berkly/georgia tech/caltech/texas A&M,Penn state,havard,..........
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه سیالات یا هوافضا(بیشتز مقاله هام در مورد ضنایع هوایی و هواپیما بوده)
۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی نداره

من بخاطر یه اشتباه بزرگ(گزینه اشتباه)مجبور شدم برم آزاد بخونم ولی تو اینجا هم تمام تلاشم رو کردم حالا م خوام بدونم با این رزومه(که فکر نکنم زیاد بد باشه)از دانشگاه هایی که نوشتم شانس دارم یا نه.
و اگه شانسم کم باشه میشه بفرمایید این بخاطر دانشگاهه یا چیزای دیگه.
شما شرایطتون بسیار خوبه. اما توجه بفرمایید این دانشگاهایی که انتخاب کردید به شدت رقابتی هستن و کسی با معدل 19 شریف یا تهران و نمرات زبان بالاتر از شما هم نمیشه گفت 100درصد از این دانشگاها فاند میگیره. شما با این شرایط از نظر بنده به احتمال 99درصد میتونید از یک دانشگاه top 50 برای مقطع ارشد فاند بگیرید. (البته کیفیت sop و recom هم بسیار تاثیرگذار هست) در دانشگاه های top 30 هم شانس خوبی دارید از نظر من. پیشنهاد بنده اینه که برای پاییز 2016 اقدام کنید و 4-5تا از رنک 1-10، 4-5تا از رنک 10-25 و 4-5تا هم از رنک 25-50 رو انتخاب کنید و اپلای کنید.

کامروا باشید