نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
یه چند مورد رو لازم میدونم خیلی خلاصه بگم:
1- موافق این قضیه هستم که آدم تا جایی که میتونه باید نره سربازی چون خیلی خیلی مزخرفه حتی بهترین و گلابی ترین نوعش!
2- من جزء اون دسته از افراد هستم که بعد فارغ التحصیلی رفتم سربازی و حین خدمت به فکر رفتن افتادم پس این گزینه سخت و نشدنی نیست. هرچند که خب من خیلی کم بود مدت خدمتم چون کسری پروژه نخبگی داشتم ولی به هرحال از زمانی که افتادم دنبال کاراش تا زمانی که کارتم اومد بیشتر از یک سال طول کشید.
3- اگه تا الان مهلت خروج رو تمدید نکردی که من تقریبا مطمئنم واسه تمدید کردنش مشکل نخواهی داشت و با یه صحبت ساده قانع میشن.
4- اگه یه بار تمدید کردی من دیدم کسایی رو که باز هم تونستن تمدید کنن.
5- این حرف کاملا درسته که تا زمانی که وثیقه گذاشتی و معافیت تحصیلیت توسط نظام وظیفه صادر شده (برای دکترا 6سال)، تمام کارای تو از این به بعد مستقیما مسئولش وزارت علوم هست و گرفتن مهلت خروج. بهتر بگم تا زمانی که وزارت علوم تورو دانشجو بدونه نظام وظیفه تا 6 سال باهات کار نداره. پس اگه خدای نکرده کارت درست نشد تا مهلت خروجت،بیفت دنبال قانع کردن وزارت علوم.
6- تا زمانی که شما اطلاعاتی به نظام وظیفه ندی اونا از تو خبری ندارن پس شما غیبت نمیخوری چون معافیت تحصیلی داری توسیستم اونا. باز تاکید میکنم معافیت تحصیلی با مجوز خروج دوتا داستان مجزاست.
7- تاریخ اعزامی برات نمیاد، برگه سبزی سفیدی هیچی برات نمیاد چون تو الان وضعیتت اعزام نیست وضعیتت معاف تحصیلیه! (کشتم خودمو با این عبارت!!) تا وقتی ,وزارت علوم پذیرش تورو (معادل قبولی دانشگاه داخل) معتبر بدونه تو دانشجو هستی.
8- اگه خدای نکرده ویزا نیومد تا اون موقع و زبونم لال وزارت علوم هم پاشو کرد تو یه کفش گفت نمیخوام! فکر کنم بهترین راه همون زندگی تو آنکاراست گوش شیطون کر!!!
9- یه توصیه بیخود و بی جهتم آخرش دارم اونم اینه که چه امسال چه صدسال دیگه هر وقت درست تموم شد یا خلاصه معافیت تحصیلیت تموم شد و خواستی بری سربازی تحت هیییییییییییییییییییییییی ییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ شرایطی غیبت نکن.
10- تا اونجایی که دیدم (تو ارتش) و شنیدم معاف از رزم برای اینا هیچ ارزش و مفهومی نداره و به قول خودشون "نفر باید گردنشو میچرخونه از تنش جدا شه که ما بگیم معاف از رزم"!!!!! البته ممکنه یه زره با کولی بازی بتونی کار دفتری ای چیزی بگیری ولی بچه های ما بنده خداها رژه هم میبردنشون "به قول یه سرگرد.....(نمیدونم چی بهش بگم!!!) "نفر داشتیم سنگ کلیه داشت، بردیمش رژه دوتا پا زد سنگش پرید بیرون!!!!!!" (اینجاست که تو نمیدونی بخندی گریه کنی یا از تعجب سنگ کلیه بگیری!!)
11- من مطمئنم ویزات میاد و کارت بیخ پیدا نمیکنه....شک نکن.
ببین تا جایی که من میدونم فقط یه بار بعد از فرستادن دفترچه میتونی معافی تحصیلی بگیری. بنابراین به احتمال خیلی زیاد نمیشه بری سربازی و بعد که ویزات اومد دوباره بخوای اقدام کنی و معافی تحصیلی بگیری....

جناب اکبری منن منظورم از این قسمت این بود که هومن نمیتونه دیگه بره سربازی و بعد باز مرخصی تحصیلی بگیره. البته مطمئن نیستم. اینطوری شنیدم. این درسته؟ باید همینو تمدید کنه. ولی نمیتونه بره سربازی و بعد که ویزاش اومد دوباره معافی تحصیلی بگیره.