خیلی ممنون از راهنماییتون
من باید به کدام آدرس ایمیل, ایمیل بزنم؟
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی شما دوستان عزیز
میشه بفرمایید به کدوم آدرس باید ایمیل بزنم؟ در ضمن روز مصاحبه دوبار خواستم که sevis fee رو تحویل بدم, یکبار به خود آفیسر و یکبار هم به اون آقایی که انگشت نگاری میکرد که نخواستن حالا نمیدونم از پشت شیشه متوجه شدن که چه برگه ای هست یا نه؟ من این مبلغ رو با کردیت کارت پرداخت کردم, میتونه ربطی به این داشته باشه؟ حالا اگه فکر میکنید باید ایمیل بزنم لطفا راهنمایی کنید که کدوم ایمیل آدرس باید ایمیل زد و دقیقا چی بهشون بگم.
بازم ممنون از راهنمایی
من 11 Jun مصاحبه داشتم. قبل از مصاحبه به اون ختنمی که مدارک چک می کرد تا کفتم رشته ام مکانیک، گفت CV داری؟ بعدم فرم DS منو پیوست کرد به CV وفکر کنم تنها کسی بودم که این دو تا مدرکم اونجابهم پیوست بود... بعد از ظهر بازم اون ایمیل که CV بفرست برام اومد.. احتمالا برای اکثر دانشجو های خطرناک این ایمیل اومده...
سلام بچه ها
لطفا کسایی که رفتن سفارت و از جدول ما خبری ندارن بدونن که جدولی هست که آدرسش توی امضای من هست. میتونن برن اونجا و اطلاعاتشون رو وارد کنن و از اطلاعات بقیه هم استفاده کنن. باور کنید وارد کردن اطلاعات زیاد وقتی نمیگیره!! این تعداد به نظرم یک دهم تعداد افرادی که رفتن سفارت هم نیست!!
ضمنا کسایی که اطلاعاتشون رو وازد میکنن حتما این احساس مسئولیت رو نسبت به اطلاعاتشون داشته باشن که بعد از اینکه ویزاشون ایشالا اومد بیان و جدول رو تکمیل کنن که خدایی نکرده نتیجه اشتباهی از اطلاعات جدول گرفته نشه
(راستی اگه مشکلی با باز کردن جدول داشتین از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنین)
به امید اینکه هممون به زودی توی جدول سبز بشیم و به موقع به ترم برسیم![]()
افیسر از من رزومه خواست که بهش دادم. بعدم ایمیل اومد که رزومه ات بفرست..منم دوباره همون رزومه رو فرستادم.. شما نگرانی چرا ایمیل بهت نزدن من نگرانم چرا ایمیل زدن دوباره.. شاید رزومه ام جزئیات داخلش نبوده.. منم بدون تغییر همون رزومه قبلی و فرستادم..
علاقه مندی ها (Bookmarks)