صفحه 106 از 218 نخستنخست ... 65696979899100101102103104105106107108109110111112113114115116156206 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    ها خدا خیرت بد هد (یک در دنیا صد در اخرت ) این همون حرفی که من یک هفته اس دارم می گم ولی نمی دونم چرا کسی پایه نیست!!!! به آژانس ها اعتماد می کنیم به خودمون نه؟
    دوست من سلام
    من اول جولای وقت سفارت دارم. برو به پبج پیکاپ ویزا از دبی، آخرین پست ها، بچه ها دارن جمع می شن که پاس هاشون و بدن بهمن برای پیکاپ. خواستی تو هم باهاشون هماهنگ کن

Junior Member

خیلی ممنون از راهنماییتون
    من باید به کدام آدرس ایمیل, ایمیل بزنم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Web Science, USF

نقل قول نوشته اصلی توسط bosculiya نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    من باید به کدام آدرس ایمیل, ایمیل بزنم؟
    DubaiVisa [at] state.gov

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanmoh نمایش پست ها
    من هم سه هفته پیش مصاحبه داشتم و ازم رسید سویس رو نخواستند و الان منتظر کلیرنش هستم. فکر کنم خودشون آنلاین چک میکنند.
    خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی شما دوستان عزیز
    میشه بفرمایید به کدوم آدرس باید ایمیل بزنم؟ در ضمن روز مصاحبه دوبار خواستم که sevis fee رو تحویل بدم, یکبار به خود آفیسر و یکبار هم به اون آقایی که انگشت نگاری میکرد که نخواستن حالا نمیدونم از پشت شیشه متوجه شدن که چه برگه ای هست یا نه؟ من این مبلغ رو با کردیت کارت پرداخت کردم, میتونه ربطی به این داشته باشه؟ حالا اگه فکر میکنید باید ایمیل بزنم لطفا راهنمایی کنید که کدوم ایمیل آدرس باید ایمیل زد و دقیقا چی بهشون بگم.
    بازم ممنون از راهنمایی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pzolmajd نمایش پست ها
    من هم با مشکل شما مواجه شدم، یعنی هنوز هم مدارکم رو وزارت علوم تایید نکرده بعد از یک ماه، ولی ترجمه اش رو بردم. اما آفیسر حتی اون رو هم از من مطالبه نکرد، یعنی حقیقتش هیچکدوم از مدارکی رو که ترجمه کرده بودم ازم نخواست. جالبه بدونید بیش از یک میلیون تومان هزینه کردم برای ترجمه مدارکم، آخه هر چی داشتم ترجمه کردم و با خودم بردم. البته کارنامه رسمی ارشدتون همراهتون باشه بهتره ولی نمیدونم صدور اون چه ربطی داره به پروسه جدید وزارت علوم. روند جدید فقط برای تایید مدارک از جمله دانشنامه و کارنامه است. به نظرم بازهم پیگیری کنید تا با خیالی راحت تر برید برای مصاحبه.
    ضمنا من هم دارم بدون فاند میرم ولی آفیسر در این مورد هم از من سوالی نپرسید. حتی پرینت گردش و موجودی حساب بانکی رو هم ازم نخواست.
    ممنون از راهنماييتون

منظور از کارنامه رسمی مگه همون
    official نيست؟

آخه دانشگاه من همچين چيزی رو نميده تا مدرک آزاد نکنی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    من هم رشته ام فیزیک است از من هم CV خواستن (تقریبآ از همه خواستن زیاد خودتونو نگران نکنید).
    من 11 Jun مصاحبه داشتم. قبل از مصاحبه به اون ختنمی که مدارک چک می کرد تا کفتم رشته ام مکانیک، گفت CV داری؟ بعدم فرم DS منو پیوست کرد به CV وفکر کنم تنها کسی بودم که این دو تا مدرکم اونجابهم پیوست بود... بعد از ظهر بازم اون ایمیل که CV بفرست برام اومد.. احتمالا برای اکثر دانشجو های خطرناک این ایمیل اومده...

نقل قول نوشته اصلی توسط s7amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه راهنمایی می خواستم. من 9 جون برگ زرد گرفتم و می خوام 7 آگوست برم البته ترمم 17 آگوست شروع میشه ولی فامیلامون اصرار دارند اول برم پیششون. هنوز کلیر نشدم. به نظرتون بلیطم را بخرم؟؟؟؟؟؟ آخه همین آلانشم واسه اون تاریخ بلیطا داره گرون میشه. به نظرتون ریسکش چه قدره که کلیر نشده بلیط بخرم ؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن اکثرا یه ماهه کلیر میشن راسته؟؟؟؟
    خیلی ممنونم
    این شوال و تو بخش رزئ بلیط بپرسید بهتر ولی جواب شما بله است زیرا حداکثر ضرر شما 50 ذلار پول کنسل کردن بلیطه.موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط sam0002 نمایش پست ها
    من 11 Jun مصاحبه داشتم. قبل از مصاحبه به اون ختنمی که مدارک چک می کرد تا کفتم رشته ام مکانیک، گفت CV داری؟ بعدم فرم DS منو پیوست کرد به CV وفکر کنم تنها کسی بودم که این دو تا مدرکم اونجابهم پیوست بود... بعد از ظهر بازم اون ایمیل که CV بفرست برام اومد.. احتمالا برای اکثر دانشجو های خطرناک این ایمیل اومده...
    وای وای وای پس ما خطرناکیم خودمون خبر نداریم.

Member

سلام بچه ها

لطفا کسایی که رفتن سفارت و از جدول ما خبری ندارن بدونن که جدولی هست که آدرسش توی امضای من هست. میتونن برن اونجا و اطلاعاتشون رو وارد کنن و از اطلاعات بقیه هم استفاده کنن. باور کنید وارد کردن اطلاعات زیاد وقتی نمیگیره!! این تعداد به نظرم یک دهم تعداد افرادی که رفتن سفارت هم نیست!!

ضمنا کسایی که اطلاعاتشون رو وازد میکنن حتما این احساس مسئولیت رو نسبت به اطلاعاتشون داشته باشن که بعد از اینکه ویزاشون ایشالا اومد بیان و جدول رو تکمیل کنن که خدایی نکرده نتیجه اشتباهی از اطلاعات جدول گرفته نشه

(راستی اگه مشکلی با باز کردن جدول داشتین از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنین )

به امید اینکه هممون به زودی توی جدول سبز بشیم و به موقع به ترم برسیم

Junior Member

افیسر از من رزومه خواست که بهش دادم. بعدم ایمیل اومد که رزومه ات بفرست..منم دوباره همون رزومه رو فرستادم.. شما نگرانی چرا ایمیل بهت نزدن من نگرانم چرا ایمیل زدن دوباره.. شاید رزومه ام جزئیات داخلش نبوده.. منم بدون تغییر همون رزومه قبلی و فرستادم..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)