نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 116 از 460 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    خوب منم یه نظری بپرسم.
    دکترا مکانیک سیالات، فول فاند حل تمرین، research plan امن دارم، موضوع ارشد حساس، یه کنفرانس داخلی فارسی نسبتا حساس، سربازی معاف، مجرذ، پارسال فارغ التحصیل شدم،سابقه کار ندارم، یه برادر آمریکا که اونم دکترا میخونه(یه ایالت دوره) ، سینگل یا مولتی اصلا مهم نیست
    این رو درست مثل بچه های خوب پر کن! تا جایی که میتونی توضیحات بده! مکانیک هستی... سعی کن تا میتونی بهم اطلاعات بدی!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    این رو درست مثل بچه های خوب پر کن! تا جایی که میتونی توضیحات بده! مکانیک هستی... سعی کن تا میتونی بهم اطلاعات بدی!
    هر چی که جواب ندادم خیر بود دیگه دونه دونه ننوشتم. موضوع پایان نامه ارشد و اون مقاله پیل سوختیه. سابقه هیچ پژوهش یا کاری ندارم. از ایران تا حالا خارج نشدم. اونجا هنوز استاد یا موضوع تحقیق ندارم. بازم اگه چیزی از قلم افتاده بگم.
    متشکر از راهنماییتون

Member
    رشته و دانشگاه
    اخترفیزیک دانشگاه الزهرا تهران

ویزای H1B چون ویزای مهاجرتی حساب میشه ریجکت مصاحبه با بند مرتبط به tie یا همون 214b رو نداره برای همین از ریجکت مصاحبه خیالتون راحت! برای شما بیشتر بحث کلیرنس پیش میاد که من بعید بدون برای رشته اتون مشکل ساز باشه البته اگر شرایطتون رو بگید بهتر راهنمایی می کنم.. در ضمن فراموش نکنید که کلینرس H1B اگر طول بکشه طبیعیه! ولی دوستان با موارد حساس (کار در شرکت سپاهی و تحریمی و ناجور) هم از آنکارا بودن که اخیراً 53 روزه کلیر شدند! آنکارا خوبه کلاً برای H! وقت گرفتنش سخته! من تو این سایت 1 دون H1b میشناسم که رد شد که مقاله اش تقریباً کاربرد موشک های زیر سطحی داشت!
    خیلی ازتون ممنون, البته من برای دوستم که لیسانس مکانیک هستش دنبال اطلاعات هستم, دوستم به مدت 5 سال اخیر تو شرکتی کار میکرد که مسئولیت خدمات پس از فروش موتورهای شناور رو بر عهده داشت که البته شناور تو ایران وسیله نقلیه شخصی نیس که! این شناورها متعلق به سپاه بودن که از طرف شرکت اینا خدماتش انجام میشد.الان هم چند روزیه که تو یه شرکتی که نصب تجهیزات اطفا حریق به روی سکوهای نفتی انجام میده مشغول به کاره. کارفرمای امریکایی هم یک شرکت فروش اتومبیل و خدمات پس از فروش اونه. به نظرتون به خاطر سابقه کار تو شرکت مربوط به خدمات شناور... میتونه مشکلی تو کلیرنسش پیش بیاره؟

Junior Member

دوستان با این شرایط کدوم سفارت رو به من و خانومم پیشنهاد می کنید؟

اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:بزق مخابرات انتن دکتری
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ بزق مخابرات
    رشته و مقاطع قبلی: بزق مخابرات ارشد
    نام دانشگاه‌های پیشین: تهران(ارشد) علم و صنعت
    زمینه کاری در لیسانس: بیو الکترونیک
    زمینه کاری در فوق لیسانس: انتن
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:91

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟
    هردو
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟
    هردو

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟بله full
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟
    دائم مشخص شده
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟
    اسپانیایی
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟
    دانشگاه
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    تقریبا
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:
    1
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:
    3
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:
    0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:
    0
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟
    انتن
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

خیر
    آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید
    خیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.
    مقاله 3 اما حساس نیست زمینه کاری تئوری اپلای کرده است و در دانشگاه دیگری ادمیشن گرفته که ما نمی خواههیم ان را اکسپت کنیم و فقط ایشون به عنوان تابع من میخواند بیان
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. بله

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیر خصوصی

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله 3 سال تهران

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟بله انتن

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟خیر

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟بله

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chem Eng,UoMichigan

سلام، ممنون از راهنماییتون آقای هایزنبرگ
    خودمم می خواستم کارآموزی رو نیارم تو رزومم! فقط یه سوال! من تو رزومه یی که به دانشگاه دادم محل کارآموزیم رو نوشتم! احیانا" احتمال داره رزومه یی که به دانشگاه دادمو برن تطابق بدن و بعد مشکلات عدم صداقت و.... پیش بیاد؟؟ البته من کارآموزیم رو تو رزومه ی دانشگاه تو قسمت Professional Activities نوشتم و نه توی research experience! می تونم اون قسمت رو کامل حذف کنم و بعد اگر احیانا" تطابق بدن CV رو بعد گیر بدن بگم که برا اینکه رزومم از 2 صفحه بیشتر نشه و خلاصه شه حذفش کردم؟؟؟
    بازم ممنون از کمکتون و وقتی که می گذارین!
    سلام خوبید!؟

ببینید شما موردی ندارید... به شرطی که از مواد... پلیمر... کامپوزیت...نانو... هیچ حرفی تو کل مدارکتون نیارید!
    همون پلیمری که بالا گفتید میتونه باعث شه رنگ آمریکا رو نبینید!
    در مورد پژوهشگاه پتروشیمی!!! اگر آفیسر بفهمه تمومه و شما رنگ آمریکا رو نخواهید دید! اصلاً حرفی از کارآموزی نزنید! اگر پرسیدند که نمیپرسیدند بگید تو آزمایشگاه خود دانشگاه بودم ....
    در ضمن با اینکه کار خزیه! ولی تو CV دو صفحه ای که میدید... زیر مقالتون 3 4 خط خیلی خیلی خلاصه و بی خطر توضیح بدید که کار مرتبط با صنایع غذایی بوده... چون تایتل مقالتون گنگ هست حداقل برای من و احتمالاً آفیسر... وقتی بنویسی سریع می خونه میفهمه قضیه حساس نیست!

شما ترجیحاً برای این که به مشکلات احتمال نخوری نرو دبی! به نظر من شما ایروان... بعد آنکارا ... بعد عشق آباد برات خوبه! باکو احتمال ریجکت مصاحبه هست! یادت نره:

پتروشیمی = ماندن در وطن!

نقل قول نوشته اصلی توسط honey1371 نمایش پست ها
    سلام، ممنون از راهنماییتون آقای هایزنبرگ
    خودمم می خواستم کارآموزی رو نیارم تو رزومم! فقط یه سوال! من تو رزومه یی که به دانشگاه دادم محل کارآموزیم رو نوشتم! احیانا" احتمال داره رزومه یی که به دانشگاه دادمو برن تطابق بدن و بعد مشکلات عدم صداقت و.... پیش بیاد؟؟ البته من کارآموزیم رو تو رزومه ی دانشگاه تو قسمت Professional Activities نوشتم و نه توی research experience! می تونم اون قسمت رو کامل حذف کنم و بعد اگر احیانا" تطابق بدن CV رو بعد گیر بدن بگم که برا اینکه رزومم از 2 صفحه بیشتر نشه و خلاصه شه حذفش کردم؟؟؟
    بازم ممنون از کمکتون و وقتی که می گذارین!
    عزیز جان!

شما رزومه به دانشگاه میدی... ولی لازم نیست رزومه بدی به سفارت! جاش cv بده! یه تاریخ هم بالاش میتونی بزنی اگر خیلی میترسی! اینطوری داری میگه که آپدیت شده....اگر نخواستی هم نزن! استعلام نمی گیرین! اصلاً نترس

این رو بخون می فهمی: اینجا

خود یارو هم به طرز جالبی زیرش پست زد: اینجا

اینم مال چند سال پیش خود اون شخص: اینجا

یه مورد مشابه هم از آنکارا دیده شد پارسال.. و همینطور قبرس! یه دستی زدند! ولی نگرفته و به نفع دانشجوی سانسورگر تموم شده!...

یک مورد هم بود که زنگ زده بود به سفارت گفته بود که رزومه ای که به دانشگاه دادم رم بدم یا جدید؟ سفارت هم گفته بود حتماً جدیدرو بده!

در ضمن کم گفتن با دروغ گفتن خیلی خیلی فرق می کنه! شما میتونی نگی! مشکلی پیش نمیاد حتی اگر بفهمن (که نمی فهمن) اما اگر دروغ بگی توجیهی نداره! درسته؟!

برای همین اصلاً نگران نباش!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

با سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا زحمت بکشید بفرمایید من با این شرایط به کدوم سفارت برم و اینکه شانس گرفتن ویزام تا چه حده.

مقطع: دکتری
    رشته: Business Administration
    فاند: Full Assistanship: 18000$
    ایالت: Mississippi
    وضعیت سربازی: معاف پزشکی
    وضعیت تاهل: مجرد
    سابقه کار: چند مرکز پژوهشی در حوزه مدیریت.

هیچ کسی رو در آمریکا ندارم.
    می تونم یک job offer از یه سازمان پژوهشی معتبر بگیرم.

ممنونم

Junior Member

[QUOTE=Heisenberg7;1545808]یکی از دوستاتون (برق کنترلی ... که روی کنترل توربوماشین) کار کرده بود از دبی 212 خورد! اینجا moji_2541
    در مورد عیب یابی هم همین طور....212 رو شاخشه! هرجوری که به توربوماشین ربط داشته باشه خطریه! کلاً هیچی نیارید!
    اگر فول فاندید من یه جایی مثل عشق آباد و دبی رو براتون مناسب میدونم که زیاد کنکاش نکنه تو کارتون! عشق آباد ممکنه زیاد رو RP گیر نباشه! ولی دبی ممکنه بخواد! اگر RP انورتون امنه برید یکی از این دو تا!

ممنون
    هایزنبررگ جان شما که میگی با شرایط من از دبی خوردن! بازم برم دبی؟ امنه؟
    آقای سیمون هم گفتن آنکارا بهتره...
    حالا به صورت کلی نظرتون با دبی هست یا آنکارا؟
    میتونم دبی برم، اگه خدای نکرده ریجکت شد برم آنکارا؟ یعنی اگه آنکارا ریجکت کنه که هیچ امیدی نیست دیگه...

نقل قول نوشته اصلی توسط astro نمایش پست ها
    خیلی ازتون ممنون, البته من برای دوستم که لیسانس مکانیک هستش دنبال اطلاعات هستم, دوستم به مدت 5 سال اخیر تو شرکتی کار میکرد که مسئولیت خدمات پس از فروش موتورهای شناور رو بر عهده داشت که البته شناور تو ایران وسیله نقلیه شخصی نیس که! این شناورها متعلق به سپاه بودن که از طرف شرکت اینا خدماتش انجام میشد.الان هم چند روزیه که تو یه شرکتی که نصب تجهیزات اطفا حریق به روی سکوهای نفتی انجام میده مشغول به کاره. کارفرمای امریکایی هم یک شرکت فروش اتومبیل و خدمات پس از فروش اونه. به نظرتون به خاطر سابقه کار تو شرکت مربوط به خدمات شناور... میتونه مشکلی تو کلیرنسش پیش بیاره؟
    هر دو مورد رو حذف کنند... یکی از دوستان که برای سپاه کار می کرد... با یه بند خاصی از 212 که a3b بود رد شد! اون نفتیه هم منجر بر 501 میشه! هر دوی این ها رو که حذف کردید تازه میشه گفت 212 که مربوط به رشته های حساسه احتمالش میمونه! تو لینک اول امضای من هست... همه موارد حساس مطرح شده! سعی کنند از اون ها هم چیزی نباشه تو مدارکشون! باز هم اینجا شرایطشون رو مثل این بنویسی راهنمایی می کنم:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

نقل قول نوشته اصلی توسط minali نمایش پست ها
    دوستان با این شرایط کدوم سفارت رو به من و خانومم پیشنهاد می کنید؟

آیا فاند دارید؟بله full

چیز مشکل داری ندارید! با توجه به فول فاند بودن از سفارت های ایروان... آنکارا... عشق آباد و دبی شانس 99.99% در مصاحبه دارید!

ترتیب سفارت ها رو هم به ترتیبی که شما احتمالش کمتره در اون سفارت در کلیرنس به مشکل بخورید آوردم!

سعی کنید موارد غیر حساس رو از رزومه حذف کنید .... جمعاً بکنیدش یه CV دو صفحه ای و هیچ چیز بی موردی رو هم توش نیارید!

اگر استاد ایندتون کارای حساس داره میتونید برام پیام خصوصی کنید تا یه نگاهی به سایتش بندازم

موفق باشید... شیرینی منم یادتون نره!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)