صفحه 460 از 5471 نخستنخست ... 3604104504514524534544554564574584594604614624634644654664674684694705105609601460 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,591 تا 4,600 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    سلام ،
    تا باشه از این نوع مشکل ها....
    امروز یه مطلبی رو تو وبلاگ شما خوندم در مورد "ارسال مدارک تا پایان 120 روز....
    من مدارکم را در روز 123 ام به دمشق فرستادم و مدارکم روز 125 ام به دستشان رسید و خوشبختانه فایل بنده بسته نشد...البته فکر کنم زمان ارسال مدارک من و شما حدودا به هم نزدیک باشه ، من نامه فایل نامبر دوم را هم دریافت کردم، از فایل نامبر دوم شما خبری نشد؟

فکر می کنم شما شانس آوردید، شاید هم تا چند روز سخت نمی گیرند.
    متاسفانه هنوز هیچ خبری نیست...
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    دوستان خوبم سلام.
    اولاً تبریک می گم به همه تو مدتی که من سایتها رو می گشتم این فروم از همه بهتر و دقیقتر به سوالات پاسخ داده. من 5 شنبه امتحان ایلتس دارم و پس از دریافت نتیجه فرمها مو ارسال می کنم. (تقریبا دو هفته دیگه) و از طریق رشته کد 4131 شرکت می کنم.
    دو سوال دارم که اگه دوستانی که تجربه بیشتر دارند کمکم کنند ممنون میشم.

- در بخش مربوط به نظام وظیفه: من همسرم از طریق قانون حمایت از نخبگان شامل معافیت رهبری شده. حالا اونجا چی بنویسم؟ آیا کلمه پیشنهادی "NONE" شامل وضعیت همسرم میشه؟

- صورتحساب گردش مالی رو در چه مرحله ای از ما می خواهند که ارسال کنیم؟ آیا در مرحله دوم و و قتی که از سفارت سوریه نامه ارسال مدارک رو دریافت میکنیم باید همان موقع به همراه همه مدارک گردش مالی هم بفرستیم؟

از راهمنماییتون متشکرم
    سلام
    من هم با همين كد مي خوام اقدام كنم. فكر كنم بتونيم اطلاعات خوبي با هم داشته باشيم.
    در مورد سوال اولتون نمي دونم.
    در مورد سوال دومتون تو فروم هاي قبلي گفته شده كه معمولا 3 بار مي خوان: يه بار موقع ارسال مدارك به سوريه و يع بار موقع مديكال و يه بار موقع ويزا.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    باسلام
    بنظر من بايد از كد 4131 اقدام كني . البته در مورد شرح وظايف خيلي دقت كن كه بيشتر به كد 4131 بخوره . البته تا اونجا كه من يكبار خوندم خيلي مشابه هم هستند.
    ممنون از جوابتون. منظور اينكه خيلي دقت كنم تو شرح وظايف چيه؟ خوب تدريس كه معلومه ؟

[QUOTE=Rana;158750]
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    باهی جان !به نظر من ازونجایی که علمی- کاربردی ها و دانشگاههای غیر انتفاعی در ترجمه اسمشون institute ترجمه میشن، اگر سابقه کارتون مربوط به اونهاس با کد مدرس 4131 اقدام کنین.
    رنا جان ممنون از جوابتون
    منتها من تو دانشگاه آزاد بيشتر تدريس مي كنم . از اين لحاظ فرقي كه نمي كنه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    بلی مهرداد عزیز ،

همه اعضاء بایستی آزمایش بدهند ! حتی فرزند کوچولوی شما !
    خیر افشین جان بچه های زیر 6 سال نه عکس میگیرن نه ازشون ازمایش میگیرن

Junior Member

دوستان سلام
    کسی هست که شرح وظایف در زمینه برقکار صنعتی داشته باشه؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من وقتي فرمهامو پر كردم و فرستادم در مورد اينكه علاوه بر ليسانس من دو مدرك فني و حرفه اي داشتم چيزي نگفتم ولي موقع فرستادن آپديت مدارك اينا رو هم ترجمه كردم و با تاييد دادگستري فرستادم.
    به نظرتون واسه بيشتر شدن امتياز مفيد هست؟
    اگه دو مدرک فنی و حرفه ای شما بهم مرتبط هستند و میزان ساعتشون بتونه سه سال تحصیل تمام وقتو پوشش بده قطعا امتیاز تحصیلات شما از 20 میرسه به 22.
    اما اگه 3 سال کمتر بشه اما و اگر داره که خلاصه بگم دست وکیله که بده یا نده.

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    فکر می کنم شما شانس آوردید، شاید هم تا چند روز سخت نمی گیرند.
    متاسفانه هنوز هیچ خبری نیست...

احتمالا این تاخیر به سیستم پست مربوط میشه ، من آدرس پستی کانادا را داده بودم و جالب اینکه نامه 6 روزه رسیده بود، من حدس می زنم که این نامه از داخل خود کانادا (یعنی سیدنی) ارسال شده بود که به این سرعت رسیده بود ، اگر چه روی پاکت مهر آدرس سفارت کانادا در دمشق خورده بود!!!

[QUOTE=bahi;159613]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها

رنا جان ممنون از جوابتون
    منتها من تو دانشگاه آزاد بيشتر تدريس مي كنم . از اين لحاظ فرقي كه نمي كنه ؟
    سلام
    من با شرکت better life صحبت کردم اونا گفتن که باید فقط تدریس در علمی کاربردی قابل قبوله.اما شرکت کنپارس می گفت هر گونه تدریس قابل قبول هستش.
    برداشت خود من اینه که اینها کالج به مراکزی شبیه آموزشکده های فنی ما میگن.به همین خاطر من محض احتیاط با وجود 8 سال سابقه تدریس دانشگاهی 2 سال کامل علمی کاربردی هم جور کردم.
    ماشا... به خاطر اینکه نتونستم پول واریز کنم از کانادا، تا بحال مدارکو ارسال نکردم.!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Msc.E&E,SU

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام
    کسی هست که شرح وظایف در زمینه برقکار صنعتی داشته باشه؟
    سلام
    من دارم.
    اتفاقا خوشحال می شم با هم یک تبادل اطلاعاتی داشته باشیم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)