صفحه 120 از 476 نخستنخست ... 2070110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130170220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

سلام دوستان من فردا میخام مدارک آپدیتم رو بفرستم یه سوال دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید
    من که تو این سه سال شرکتی که توش کار میکنم رو دو بار عوض کردم و سوابق کار جدید و بیمم رو طبق انکس آ دارم میفرستم بازم باید تو انکس ب تیک تغییر کار و سابقه بیمه رو بزنم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط m_rostami83 نمایش پست ها
    سلام دوستان من فردا میخام مدارک آپدیتم رو بفرستم یه سوال دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید
    من که تو این سه سال شرکتی که توش کار میکنم رو دو بار عوض کردم و سوابق کار جدید و بیمم رو طبق انکس آ دارم میفرستم بازم باید تو انکس ب تیک تغییر کار و سابقه بیمه رو بزنم؟
    بله دوست عزیز.صذرصد اینکارو بکنید.
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

در ایمیلها اشاره شده اریژینال یا کپی برابر اصل به تایید نهادهای رسمی Original ou copie certifiée conforme

حتی در ابتدای ایمیل به مفهوم
    copie certifiée conforme اشاره کرده؛ دقت کنید:

Le format « copie certifiée conforme » indique que la copie du document doit obligatoirement être certifiée par une autorité reconnue du pays émetteur du document
    دوست عزیز
    در مورد سوابق بیمه باید یا اصلش را بفرستی یا کپی که توسط خودصادر کننده مدرک( تامین اجتماعی) برابر با اصل شده باشد. این که دیگه واضحه
    برای سایر مدارک ،کپی برابر اصل توسط دفتر اسناد رسمی قابل قبول است.

نوشته اصلی توسط saht من عین عبارتی که تو سایت کبک درج کرده را ترجمه و نوشتم.
    Type de document
    Autorités reconnues pour certifier
    la conformité des documents iraniens

Identité et état civil

• Émetteur du document ou
    • Notaire public

Études et formation

• Notaire public

Expérience professionnelle

• Notaire public

Légalité de l’expérience professionnelle

• Émetteur du document
      (exemple : Organisation
      de la sécurité sociale)

Autres

• Notaire public

این هم لینک آن:
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

آیا شما خودتان سوابق بیمه را به تامین اجتماعی بردید که آن را کپی برابر اصل کنند؟
    بنده در پست قبلی مفهوم copie certifiée conforme را از نگاه اداره مهاجرت نوشتم، حالا که شما خیلی اصرار دارید من به این بحث ادامه نمیدم.
    اما نکته مهم این است وقتی آنها تاکید دارند که مدارک شما حتما به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسد پس اطلاع واثق دارند که تایید مدارک از طریق مجاری قانونی در ایران با دقت و کنترل بسیار صورت می گیرد. یادتان باشد دادگستری مرجعی ست ذیصلاح، به این معنا که وزارت خارجه و اسناد رسمی و سایر سازمانها و ارگانها بر اساس مهر دادگستری مبادرت به مهر خواهند ورزید.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    دوست عزیز
    در مورد سوابق بیمه باید یا اصلش را بفرستی یا کپی که توسط خودصادر کننده مدرک( تامین اجتماعی) برابر با اصل شده باشد. این که دیگه واضحه
    برای سایر مدارک ،کپی برابر اصل توسط دفتر اسناد رسمی قابل قبول است.

نوشته اصلی توسط saht من عین عبارتی که تو سایت کبک درج کرده را ترجمه و نوشتم.
    Type de document
    Autorités reconnues pour certifier
    la conformité des documents iraniens

Identité et état civil

• Notaire public

Études et formation

• Notaire public

Expérience professionnelle

• Notaire public

Légalité de l’expérience professionnelle

• Émetteur du document
      (exemple : Organisation
      de la sécurité sociale)

Autres

• Notaire public

این هم لینک آن:
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    دوست عزیزم
    محاسبه درست امتیاز قبل از ارسال اپدیت خیلی مهمه
    اگه جواب نامه اپدیتو دیده باشید میدونید که تو یه فایل ضمیمه بصورت دقیق امتیازارو محاسبه کرده که در اخر نامه نظرشو گقته که مثلا 18 ماه مهلت برای گرفتن مدرک زبان
    من اتفاقا میخوام از نگرانی دوستمون کم کنم چون میدونم تو این موقعیتی که هممون توش هستیم نگرانی واقعا اذیت میکنه ادمو
    بخاطر همین میگم تمرکزمون باید روی درستی مدارک ارسالی و مهرها باشه تا ارسال مدرک زبان پایینتر از حد
    با سپاس
    یه سوالی: من ایمیل آپدیتم دو تا فایل ضمیمه 1 کیلو بایتی داشت که هیچکدومش باز نشد! خودم حدس زدم احتمالاً همون انکس های A,B باشه. چون آدرس میلم از gmail هست با خودم گفتم همه نامه های ضمیمه دار در جی میل فایل ضمیمه رو در متن ایمیل نشون میده! آیا درست فکر کردم یا باید به آفیسر ایمیل بزنم که دوباره برام فایلها رو بفرسته ؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

دوست گرامی

اون فایلهای ضمیمه قسمت انتهایی، جدول انکس B که مربوط به امضا و تاریخی که درج می گذارید که در ایمیل attach شده. نگران نباشید، شما از جدول پرینت بگیرید در صورتی که اون قسمت آخر پرینت نشد خودتان پایین لیست امضا و تاریخ بزنید.

ضمناً دوستان کبک نشین به ایمیل شما پاسخی نخواهند داد که شما بخواهید دوباره چیزی را ارسال کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    یه سوالی: من ایمیل آپدیتم دو تا فایل ضمیمه 1 کیلو بایتی داشت که هیچکدومش باز نشد! خودم حدس زدم احتمالاً همون انکس های A,B باشه. چون آدرس میلم از gmail هست با خودم گفتم همه نامه های ضمیمه دار در جی میل فایل ضمیمه رو در متن ایمیل نشون میده! آیا درست فکر کردم یا باید به آفیسر ایمیل بزنم که دوباره برام فایلها رو بفرسته ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی - آزاد

این درسته . اول برید پیش معاون و یا رئیس شعبه .حتی اگه نامتون دست نویس هم باشه ،اوکی میده . به شرط اینکه خواستتونو محکم بگد. من هم نامه دست نویس داشتم .اصلا بیمه بیکاری میگرفتم و تو هیچ شرکتی کار نمیکردم ،ولیعاون شعبه زیر نامه منو پاراف کرد و سوابقم رو در کسری از ثانیه بهم دادن.ایول

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی - آزاد

سلام. امکان داره آدرس جایی رو بدید که بتونم امتیازمو محاسبه کنم . ضمنا" من با مدرک 1500 ساعت آموزش فنی حرفه ای (لوله کش اقدام کردم .زمان اقدام 12 امتیازی بود . ولی الان 6 امتیاز داره برام با کدوم امتیاز محاسبه میکنه . 6 یا 12. البته من آپدیتمو ارسال کردم . 14 روز پیش .خیلی دوست دارم از وضعیت امتیازم با خبر بشم . متاهل -هردو لیسانس - رشته خودم صفر ولی رشته همسرم الان 6 امتیازی (کارشناس منایع انسانی -رشته مدیریت دولتی)مدر ک زبان نداریم-سابقه کار با بیمه کامل-فرزند نداریم -تمکن مالی اوکی-ارال مدارک می 2011- فایل اوت 2011- درخواست آپدیت می 2014-ارسال آپدیت اوت 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodkermani نمایش پست ها
    این درسته . اول برید پیش معاون و یا رئیس شعبه .حتی اگه نامتون دست نویس هم باشه ،اوکی میده . به شرط اینکه خواستتونو محکم بگد. من هم نامه دست نویس داشتم .اصلا بیمه بیکاری میگرفتم و تو هیچ شرکتی کار نمیکردم ،ولیعاون شعبه زیر نامه منو پاراف کرد و سوابقم رو در کسری از ثانیه بهم دادن.ایول
    فردامیرم همینکاری که گفتی میرم می کنم شاید به من نامه دادن .
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    برق - قدرت

فوری فوری
    سلام دوستان
    در قسمت سوم نامه آپدیت دوم من این جمله اومده :
    3. DÉCLARATION(S)
    Vous Conjoint(e)
    · R Formulaire original de la Déclaration sur les valeurs communes de la société québécoise, dûment rempli et signé. Cette déclaration est incluse dans le formulaire Demande de certificat de sélection (A-0520-AF)
    یعنی این نامه باید هم خودم و هم همسرم امضا کنیم؟
    من مدارک رو چهار روز پیش فرستادم...اگر لازم هست به امضا همسرم هم برسه اول ایمل بزنم بگم این مدرک تو مدارک نیست دارم میفرستم یا هین الان سریع ارسال کنم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ارسال2011MARCH-فایل نامبر2011MAY-دریافت آپدیت 2014APR-ارسال آپدیت 2014JUN-درخواست مجدد2014AUG-ارسال آپدیت دوم2014SEP-دریافت نامه مهلت18ماه2014SEP-ارسالB2وC1در2016MARCH-دریافت CSQ بدون مصاحبه2016MAY-ارسال مدارک به فدرال2016MAY-دریافت فایل نامبر فدرالسپتامبر2016-مدیکال2016OCT-دسیژن مید 2017ّFEB-صدور ویزا 2017FEB

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)