من از دانشگاه كه پرسيدم گفت واكسيناسيون نمي خوايم ازتون.به نظر شما لازمه كه من برم دنبال اين كاراي واكسيناسيون يا نه؟
من از دانشگاه كه پرسيدم گفت واكسيناسيون نمي خوايم ازتون.به نظر شما لازمه كه من برم دنبال اين كاراي واكسيناسيون يا نه؟
این قضیه واکسیناسیون دقیقا برای چه مرحله ای مورد نیاز هست و شامل چه مواردی میشه؟ منظورم اینه که دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه یا سیاست کلی هست. راستی این کارت زرد رنگ هپاتیت رو ترجمه رسمی می کنن؟
وقتی رسیدی به دانشگاه در مراحل ثبت نام یه مهلت دو سه هفتهای میدن و ازت میخوان برگه فرم واکسیناسیون رو بهشون بدی (اگر گفته باشن). اگر هم نداشتی در همان دانشگاه با صرف هزینه بهت واکسن میزنن و خودشون فرم رو تکمیل میکنن. بهتره یکی دو ماه قبل از پرواز به فکرش باشی.
بستگی داره چی بخوان. معمولا MMR و TD و تست سل. ممکنه چیزای دیگه هم مثل مننژیت و ... بخوان.
فقط بستگی به دانشگاه داره. اگر جایی نمیخواد اصلا سراغش نرو. سیاست کلی نیست.
خود انستیتو پاستور تمام کارتهای واکسنت رو در یک کارت جامع واکسیناسون بین المللی وارد میکنه و در فرم مخصوص دانشگاهت هم مینویسه و مهر میکنه.
ویرایش توسط Sunrise : October 18th, 2011 در ساعت 04:46 AM
دانشگاه من اینطوری نوشته بود:
Measles/H&W
کسی میدونه اینا دقیقا یعنی چیخصوصا قسمت دوم و اینکه اسلش واسه چیه؟ یعنی این یا اون؟
پاستور به من آدرس کلینیک ماد رو داد برای واکسن MMR من که زنگ زدم گفتن هزینه این واکسن برای هر نفر 17000 تومن می شه. می خواستم ببینم این قیمت درسته؟ آیا جای دیگه ای هست که با قیمت کمتری این کارو انجام بدن؟ ممنون
کسی میدونه همراه دانشجو هم باید واکسن بزنه یا نه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)