سلام من مستر بدون فاند علوم کامپیوترم از UCI. متاسفانه روز 21 جون از باجه 3 دبی ریجکت شدم... اسپانسر من داییمه که اون هم تو کالیفرنیاست و سیتیزنه. یه اشتباه احمقانه کردم که detail حساب داییممو همراه با bs دادم به آفبسر اونم از توش یه واریز قلمبه در آورد که مربوط به سه هفته پیش بود و ازم پرسید واسه چی بوده منم که نمی دونستم فقط گفتم حدس می زنم salary بوده باشه و خواستم مدارک کاری داییمو نشون بدم که قبول نکرد ببینه و گفت که با این که دانشجوی خوبی هستی فکر نمی کنم بتونی هزینه تحصیلتو بدی، برو فاند بگیر دوباره اقدام کن. داییم یه bs دیگه هم داشت که تو ژانویه باز شده بود و چون تازه بود اونم قبول نکرد. دایی من قبلا سه نفر دیگرو هم ساپورت کرده، من اینم بهش گفتم ولی قبول نکرد. گفتم ساپورت مالی مادرم هم هست که چند تا سند داره اونم حاضر نشد ببینه!... جالب اینجاست که این پوله واقعا salary داییم بوده و من الان مدارک بانکی و کاری دارم که اینو ثابت می کنه و کل گردش مالی business اش هم تو یه سال گذشته نشون میده. در ضمن توی I-20 هم اسمش به عنوان اسپانسر من خورده. با این شرایط به نظرتون از ترکمنستان وقت بگیرم یا ریسک ریجکت شدنش بالاست؟