دوست عزيز همونطور كه خودتون هم متوجه "and" شديد اين دستور شامل حال شما نمي شه چون پرونده شما مربوط به 38 شغله و سال 2009 هست و بنابراين براي تصميم گيري در اين باره اصلا به بند شماره 2 نمي رسه!
آمممما، اگر روزي بند شماره يك تغيير كرد و به پرونده هاي 38 شغله ها تعميم داده شد اونوقت مي ريم سر بند 2 كه درباره تصميمگيري صحبت مي كنه. اونچه از امضاي شما مشخصه اينه كه وضعيت شما (تقريبا مثل همه ما) اينپروسس هست و اين تصميمگيري روي پرونده تون انجام شده و همونطور كه دوستان اشاره كردند به نقطه غيرقابل بازگشت رسيده. پس تا زماني كه بند شماره 2 هم تغيير نكرد نگران نباشيد![]()
سلام عزیزم . نه تنها از جوابت ( و انتقادت ) ناراحت نشدم که کلی هم کیف کردم . درسته . حق با شماست . این رفتار کانادا بی سابقه بوده و نمیشد از رفتار گذشته اونها به این نتیجه رسید که ممکنه تاخیر طولانی یا بد قولی داشته باشن .
اما راستش ته حرف من اینه که :
1- یا آدم کاری رو نمیکنه . یا تا آخرش می ایسته . هی نباید کج و راست شد . آخه یعنی چی که ما بریم گزک بدیم دست حزب رقیب " کنی " ؟ ما هنوز نرسیده داریم دسیسه چینی میکنیم .
2- وقی باید صبر کنیم . باید صبر کنیم نه اینکه دائما" نق بزنیم و اعصاب دیگران رو هم به هم بریزیم . برعکس باید روحیه بدیم تا تحمل برای دیگران راحتتر بشه . چرا نمک روی زخم باشیم ؟
3- من اگه جای " کنی " بودم حتما" این فروم ها رو میخوندم ( نه خودم ولی چکیده اش رو از یکی میخواستم تا برام هر ماه بگه ) میدونی که چی میگم ! بهتر نیست رفتارمون همونی باشه که در کانادا خواهیم داشت ؟
کمی آرام و متین و شکیبا باشیم . مثبت نگر و مثبت اندیش باشیم . بابا بزرگ نیستم و خودم رو هم در جایگاه نصیحت نمی بینم ولی آخه ...
قربونت برم با اون انتقادت . به دلم چسبید . تا باشه از این همسفرها ...
دوستانی که اینجا پاس رکوئست شدن اخیرن چطوری و از کجا ویزا گرفتن ؟ببخشید اگر سوالم تکراری باشه ولی من از این فروم نیستم و راستش با این حجم صفحات نمی تونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013
بعضی از دوستان خودشون تشریف بردن آنکارا ویزا رو از سفارت گرفتن و بعضی هم به آژانس ها دادن ویزا رو براشون گرفتن. 1 سر به این فروم هم بزنید بیشتر کمکتون میکنه:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D8%AF%D8%A7
دوستان سلام.ظاهرا يكي از وكلا از گروه ما با كد 3112و اقدام مارچ 2009 چند روز پيش يك قطره شبنم مديكال داشته است. جدا افيسر هاي ورشو خسته نباشند!
Canada’s immigration system will become fast, flexible and responsive to labour market, with proposed ‘just-in-time’ application processing system coming in to effect in 2013, promises Citizenship Minister Jason Kenney. The Citizenship and Immigration Canada (CIC) also expects to lift the current pause in the federal skilled worker applications next year, when the new selection criteria would take effect.
“Combined with previous actions taken to manage the backlog … by the end of 2013 we will be able to process new applications as they are received … and aimed to process them in less than a year,” Minister Kenney said, making the announcement at a press conference held in IBM office downtown Toronto, on Friday, Nov. 2.
Minister Kenney also told the media that the CIC will admit up to 55,300 persons — including their spouses and dependents — in the FSW category in the coming year. He noted that the FSW applications received to date are expected to be cleared by the end of 2014.
The minister insisted that immigration backlogs are “detrimental to our ability to attract the world’s top talent.”
با سلام بنظر میرسه تعداد کسانیکه موافق ارسال یک نامه پیگیری جمعی هستند کم نیست چه ضرری داره که این نامه را در فروم قرار بدهیم و عملا ببینیم چند نفر مایل به مشارکت میباشنداگر بقول pachenar عزیز تعداد کم بود منصرف میشویم ! ولی اگر تعداد قابل توجه شد ادامه میدهیم حداقل در مورد کسانیکه 38 رشته ای آنکارا هستند منطقا تمایل بیشتری وجود دارد چون هیچ پیشرفتی درکارشان نداشتند در مورد ورشو هم میتوانیم عملا تعداد موافقان را بسنجیم ببینید قرار نیست شکایت کنیم منظور یک پیگیری جمعی است که در بدترین حالت بی نتیجه خواهد بود نه کسی را زیر سوال میبرد و نه خطر ی دارد
سلام دوستان: جولاي 2007 اقدام كرديم، يك كدي را اشتباه نوشتيم، در دسامبر 2007 نامه، ايميل و فكس زديم كه افيسر محترم ما اشتباه كرديم لطفا كد را به اين شماره تغيير دهيد، جواب ندادند و بعد 6 ماه ايميل زدند و گفتند صبور باشيد، و 6 ماه بعدش ايميل دادند كه كد اشتباه هست و شما رد شده ايد!!!!! گفتيم بابا ما كه گفته بوديم عوضش كنيد، فرمودند نه نميشه دوباره يك پرونده جديد باز كنيد!!!!!!!! و بالاخره در فوريه 2010 پرونده جديد باز كرديم و هنوز اندر خم يك كوچه يم!!!!! از اين رو بود كه به عقلشون و منطقشون شك كردم!!!!
فرستادن مدارک به سیدنی : 24 فوریه 2010 -
علاقه مندی ها (Bookmarks)