صفحه 3272 از 5471 نخستنخست ... 22722772317232223262326332643265326632673268326932703271327232733274327532763277327832793280328132823322337237724272 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,711 تا 32,720 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام
    خوب اون ایمیل خودکار چی میگه. اگه رسید دریافت ایمیله که خوب یعنی ایمیلتون رسیده دیگه.
    حالا چرا ارسال مدارک زبان با ایمیل؟ مگه قبول می کنن تصویر مدرک زبان رو؟ البته شاید هم درست باشه چون من تجربه این کار رو ندارم پرسیدم.
    خوش باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Helania نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من باید یک مدرک زبان رو برای ورشو ارسال کنم, اما تا حالا 10 بار ایمیل زدم همه دفعات ایمیل خودکار فِیل میاد.
    من به این آدرس ایمیل میزنم warsaw-im-enquiry@international.gc.ca
    از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Accounting نمایش پست ها
    با تشکر از پاسختون Kasrawasp. با راهنمایی شما و کمی دقت بیشتر متوجه کلمه "and" بین دو شرط لازم برای افراد ردی شدم.
    اما یک سوال دیگه برام مطرح شد در مورد بند دوم مشمولین حذف از روند رسیدگی. بند دوم می گه کسایی که تا قبل از 29 مارچ 2012 تصمیمی مبنی بر احراز حداقل امتیاز دریافت نکردند از جریان رسیدگی خارج شده اند و می تونن پولشون رو پس بگیرند. تمام آنچه من در مورد پرونده ام می دونم توی امضاء هست و نمی دونم اصلا آیا چنین تصمیمی توسط کیس آفیسر در مورد پرونده گرفته شده یا نه؟ و اگر در آینده وزارت مهاجرت قصد تعمیم این قانون رو به کیس های بیشتری داشت (البته خدای ناکرده) من در چه موقعیتی هستم.
    دوست عزيز همونطور كه خودتون هم متوجه "and" شديد اين دستور شامل حال شما نمي شه چون پرونده شما مربوط به 38 شغله و سال 2009 هست و بنابراين براي تصميم گيري در اين باره اصلا به بند شماره 2 نمي رسه!
    آمممما، اگر روزي بند شماره يك تغيير كرد و به پرونده هاي 38 شغله ها تعميم داده شد اونوقت مي ريم سر بند 2 كه درباره تصميمگيري صحبت مي كنه. اونچه از امضاي شما مشخصه اينه كه وضعيت شما (تقريبا مثل همه ما) اينپروسس هست و اين تصميمگيري روي پرونده تون انجام شده و همونطور كه دوستان اشاره كردند به نقطه غيرقابل بازگشت رسيده. پس تا زماني كه بند شماره 2 هم تغيير نكرد نگران نباشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    آرمین جان برای عوض شدن جو عرض می کنم. حالا اگه این بار کارو ببرن مجلس نماینده ها بیرونشون می کنند. میگن همین یه مدت پیش 130 میلیون دلار مصوبه بودجه برای حذفی ها گرفتید. می دونید که فعلا تو پس دادن همون گیر کردن. حال چه رسد به حذف این همه پرونده دیگر.
    ضمن اینکه همانگونه که فرمودید ما از مرحله قابل بازگشت رد شدیم و به منطقه غیر قابل بازگشت رسیدیم! این بزرگترین لطف جیسون خان در حق ما بود که ما رو به منطقه غیر قابل برگشت رسوند. لااقل پرونده ما هارو بیمه کرد. تا وقتی جیسون جون هست کسی نمیتونه به ما جسارتی کنه چون پرونده های ما دست پخت خود ایشونه. وای بروزی که جیسونی در کار نباشد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    ممنون بابت پیامتون دوست عزیز و همچنین انتقادتون.
    شکی نیست که پرونده ها همه این پروسس شده جای برگشتی نه برای کانادا و نه ما نیست. نه دیگر مصوبه مجلس رو دارند نه امکانی برای رد اکثریت وجود دارد. فقط در بدترین حالت ممکن است سختگیریها کم و یا زیاد شود یا زمان رو طولانی تر کنند. از جمله کسانی که این روزها زیاد نوشت و انتقاد کرد خود من بودم. همین جا بگم که شاکی به اون معنا که کل زندگیم به این وابسته باشه نیستم. فقط با اسایش خاطر دارم وضعیتم خودم و دوستان رو می سنجم و پیگیری میکنم که چه وقت قرار هست که نوبت ما بشه. فقط همین! اتفاقا سعی دوستان این بود که این جو ناامیدی که کم کم داشت به 2015 فکر میکرد برداشته بشه!
    اینکه بعضی ها دوست دارند محافظ کارانه پروندشون رو پیگیری کنند یک چیز شخصی هست. کسانی رو هم میشناسم که هر چند وقت یکبار سمجانه نامه پیگیری زدند و موفق شدند. ولی اعتراض حتما شکایت رسمی نیست. میتونه یک نامه ملایم و حتی تشکر آمیز باشه که در کنارش شرایط یک فرد توضیح داده بشه و یا به شکل سایر صورتها. همیشه لازم نیست درد دل کنیم. گوششون پر هست. روشهای موثرتری هم هست. این بحثها هیچ ضرری ندارد.
    یک انتقاد هم من از شما بکنم. امیدوارم ظرفیت وتحمل دوستان در اینجا بالا باشد. اینکه دعوت نامه ندادن و اینجور حرفها صحیح نیست. آنها یک تعهد زمانی دادند که میتونستند ندهند. میتونستند اصلا مهاجر نگیرند. یکی میرفت امریکا درس میخوند یکی میرفت استرالیا و یکیی میرفت ... و هر کسی مسیر خودش رو داشت. ولی مطمئن باش از نظر من در دراز مدت به ضرر خودشون تموم خواهد شد. چه از نظر اینکه این جمعیت که بالاخره دیر یا زود خواهد رفت ولی زودتر رفتن انها زودتر هم به نفع کانادا بود هم به نفع این دوستان وچه از این نظر که شاید روی اقدام کننده های جدید و نخبگان اتی برای انتخاب کشور تاثیر منفی بگذارد.
    در هر صورت موفق باشید.
    سلام عزیزم . نه تنها از جوابت ( و انتقادت ) ناراحت نشدم که کلی هم کیف کردم . درسته . حق با شماست . این رفتار کانادا بی سابقه بوده و نمیشد از رفتار گذشته اونها به این نتیجه رسید که ممکنه تاخیر طولانی یا بد قولی داشته باشن .
    اما راستش ته حرف من اینه که :
    1- یا آدم کاری رو نمیکنه . یا تا آخرش می ایسته . هی نباید کج و راست شد . آخه یعنی چی که ما بریم گزک بدیم دست حزب رقیب " کنی " ؟ ما هنوز نرسیده داریم دسیسه چینی میکنیم .
    2- وقی باید صبر کنیم . باید صبر کنیم نه اینکه دائما" نق بزنیم و اعصاب دیگران رو هم به هم بریزیم . برعکس باید روحیه بدیم تا تحمل برای دیگران راحتتر بشه . چرا نمک روی زخم باشیم ؟
    3- من اگه جای " کنی " بودم حتما" این فروم ها رو میخوندم ( نه خودم ولی چکیده اش رو از یکی میخواستم تا برام هر ماه بگه ) میدونی که چی میگم ! بهتر نیست رفتارمون همونی باشه که در کانادا خواهیم داشت ؟
    کمی آرام و متین و شکیبا باشیم . مثبت نگر و مثبت اندیش باشیم . بابا بزرگ نیستم و خودم رو هم در جایگاه نصیحت نمی بینم ولی آخه ...
    قربونت برم با اون انتقادت . به دلم چسبید . تا باشه از این همسفرها ...

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial design - Azad

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman.c نمایش پست ها
    سلام
    خوب اون ایمیل خودکار چی میگه. اگه رسید دریافت ایمیله که خوب یعنی ایمیلتون رسیده دیگه.
    حالا چرا ارسال مدارک زبان با ایمیل؟ مگه قبول می کنن تصویر مدرک زبان رو؟ البته شاید هم درست باشه چون من تجربه این کار رو ندارم پرسیدم.
    خوش باشید
    من در اپدیت مدارک درخواستی باید مدرک زبان فرانسه می فرستادم که قبل از پست مدرک می خواهم ایمیل کنم که نمیره . بهرحال از اینکه جواب دادید ممنون.

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران -علم و صنعت

دوستانی که اینجا پاس رکوئست شدن اخیرن چطوری و از کجا ویزا گرفتن ؟ببخشید اگر سوالم تکراری باشه ولی من از این فروم نیستم و راستش با این حجم صفحات نمی تونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
    تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
    دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
    ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه 2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط solmaz76 نمایش پست ها
    دوستانی که اینجا پاس رکوئست شدن اخیرن چطوری و از کجا ویزا گرفتن ؟ببخشید اگر سوالم تکراری باشه ولی من از این فروم نیستم و راستش با این حجم صفحات نمی تونستم جواب سوالم رو پیدا کنم
    بعضی از دوستان خودشون تشریف بردن آنکارا ویزا رو از سفارت گرفتن و بعضی هم به آژانس ها دادن ویزا رو براشون گرفتن. 1 سر به این فروم هم بزنید بیشتر کمکتون میکنه:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D8%AF%D8%A7

Member
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy,Teharn

دوستان سلام.ظاهرا يكي از وكلا از گروه ما با كد 3112و اقدام مارچ 2009 چند روز پيش يك قطره شبنم مديكال داشته است. جدا افيسر هاي ورشو خسته نباشند!

Canada’s immigration system will become fast, flexible and responsive to labour market, with proposed ‘just-in-time’ application processing system coming in to effect in 2013, promises Citizenship Minister Jason Kenney. The Citizenship and Immigration Canada (CIC) also expects to lift the current pause in the federal skilled worker applications next year, when the new selection criteria would take effect.

“Combined with previous actions taken to manage the backlog … by the end of 2013 we will be able to process new applications as they are received … and aimed to process them in less than a year,” Minister Kenney said, making the announcement at a press conference held in IBM office downtown Toronto, on Friday, Nov. 2.

Minister Kenney also told the media that the CIC will admit up to 55,300 persons — including their spouses and dependents — in the FSW category in the coming year. He noted that the FSW applications received to date are expected to be cleared by the end of 2014.

The minister insisted that immigration backlogs are “detrimental to our ability to attract the world’s top talent.”

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    ممنون بابت پیامتون دوست عزیز و همچنین انتقادتون.
    شکی نیست که پرونده ها همه این پروسس شده جای برگشتی نه برای کانادا و نه ما نیست. نه دیگر مصوبه مجلس رو دارند نه امکانی برای رد اکثریت وجود دارد. فقط در بدترین حالت ممکن است سختگیریها کم و یا زیاد شود یا زمان رو طولانی تر کنند. از جمله کسانی که این روزها زیاد نوشت و انتقاد کرد خود من بودم. همین جا بگم که شاکی به اون معنا که کل زندگیم به این وابسته باشه نیستم. فقط با اسایش خاطر دارم وضعیتم خودم و دوستان رو می سنجم و پیگیری میکنم که چه وقت قرار هست که نوبت ما بشه. فقط همین! اتفاقا سعی دوستان این بود که این جو ناامیدی که کم کم داشت به 2015 فکر میکرد برداشته بشه!
    اینکه بعضی ها دوست دارند محافظ کارانه پروندشون رو پیگیری کنند یک چیز شخصی هست. کسانی رو هم میشناسم که هر چند وقت یکبار سمجانه نامه پیگیری زدند و موفق شدند. ولی اعتراض حتما شکایت رسمی نیست. میتونه یک نامه ملایم و حتی تشکر آمیز باشه که در کنارش شرایط یک فرد توضیح داده بشه و یا به شکل سایر صورتها. همیشه لازم نیست درد دل کنیم. گوششون پر هست. روشهای موثرتری هم هست. این بحثها هیچ ضرری ندارد.
    یک انتقاد هم من از شما بکنم. امیدوارم ظرفیت وتحمل دوستان در اینجا بالا باشد. اینکه دعوت نامه ندادن و اینجور حرفها صحیح نیست. آنها یک تعهد زمانی دادند که میتونستند ندهند. میتونستند اصلا مهاجر نگیرند. یکی میرفت امریکا درس میخوند یکی میرفت استرالیا و یکیی میرفت ... و هر کسی مسیر خودش رو داشت. ولی مطمئن باش از نظر من در دراز مدت به ضرر خودشون تموم خواهد شد. چه از نظر اینکه این جمعیت که بالاخره دیر یا زود خواهد رفت ولی زودتر رفتن انها زودتر هم به نفع کانادا بود هم به نفع این دوستان وچه از این نظر که شاید روی اقدام کننده های جدید و نخبگان اتی برای انتخاب کشور تاثیر منفی بگذارد.
    در هر صورت موفق باشید.

با سلام بنظر میرسه تعداد کسانیکه موافق ارسال یک نامه پیگیری جمعی هستند کم نیست چه ضرری داره که این نامه را در فروم قرار بدهیم و عملا ببینیم چند نفر مایل به مشارکت میباشنداگر بقول pachenar عزیز تعداد کم بود منصرف میشویم ! ولی اگر تعداد قابل توجه شد ادامه میدهیم حداقل در مورد کسانیکه 38 رشته ای آنکارا هستند منطقا تمایل بیشتری وجود دارد چون هیچ پیشرفتی درکارشان نداشتند در مورد ورشو هم میتوانیم عملا تعداد موافقان را بسنجیم ببینید قرار نیست شکایت کنیم منظور یک پیگیری جمعی است که در بدترین حالت بی نتیجه خواهد بود نه کسی را زیر سوال میبرد و نه خطر ی دارد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق ليسانس ژئوتكنيك-دانشگاه تهران

سلام دوستان: جولاي 2007 اقدام كرديم، يك كدي را اشتباه نوشتيم، در دسامبر 2007 نامه، ايميل و فكس زديم كه افيسر محترم ما اشتباه كرديم لطفا كد را به اين شماره تغيير دهيد، جواب ندادند و بعد 6 ماه ايميل زدند و گفتند صبور باشيد، و 6 ماه بعدش ايميل دادند كه كد اشتباه هست و شما رد شده ايد!!!!! گفتيم بابا ما كه گفته بوديم عوضش كنيد، فرمودند نه نميشه دوباره يك پرونده جديد باز كنيد!!!!!!!! و بالاخره در فوريه 2010 پرونده جديد باز كرديم و هنوز اندر خم يك كوچه يم!!!!! از اين رو بود كه به عقلشون و منطقشون شك كردم!!!!
    فرستادن مدارک به سیدنی : 24 فوریه 2010 -

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)