سلام، من امروز رفتم و واکسن هامو زدم. فقط خواستم تجربمو اینجا بنویسم برای استفاده دیگران
1- رفتم انستیتو پاستور (خ پاستور، خ 12 فروردین- از ایستگاه مترو میدان حر تقریبا 10 دقیقه پیاده میشه رفت) - مراجعه به اتاق 5 (امور بین الملل)-پاسپورت لازمه
2- گفتم میخوام برم امریکا و نوبت قبلی سرخک و سرخجه رو زدم (2003 که همه زیر 25 ساله ها تو ایران واکسینه شدن)
3- رفتم صندوق، 3900 تومان دادم برای هپاتیت و کزاز و دیفتری و صدور کارت بین الملل- هپاتیت 2 نوبت دیگه هم داره، 1 ماه بعد و 6 ماه بعد
4-برای MMR (نوبت دوم سرخک و سرخجه) خودشون پلی کلینیک 16 آذر (خ 16 آذر) رو معرفی کردن
5- رفتم اونجا، طبقه دوم، قسمت واکسیناسیون، 9000 تومان گرفتند (دفترچه عادی قبول نمی کنند ولی ظاهرا بیمه بانک و ... رو قبول دارن) و واکسن رو زدند و کارت گواهی تزریق دادند.
6- برای نوبت بعدی هپاتیت دوباره 1 ماه بعد باید رفت انستیتو پاستور، حتما یادتون باشه که کارت بین المللی و گواهی تزریقی MMR رو ببرید تا تو کارتتون وارد کنند.
7- نوبت سوم هپاتیت هم که بهم نمیرسه و باید تو آمریکا بزنم (البته اگه به موقع کلیر شم!!!!)
8- امروز در مجموع 5 تا ویروس مختلف رفته تو خونم! دعا کنینن زنده بمونم!! میترسم بلایی سرم بیاد و کلیر شدنم رو نبینم!