نقل قول نوشته اصلی توسط سهیل نمایش پست ها
کاملا درسته! شرایط هرکس فرق می کنه و ممکنه برای شما و دیگرانی هم کانادا بهترین جای ممکن باشه. معیارها و مطلوبیتهای آدمها فرق داره.
دقیقا. معیار های آدم ها فرق داره. من هم به هزار دلیل حاضر نیستم در آمریکا زندگی کنم و کانادا رو انتخاب کردم.

- من آدم خدا ناباوری (Atheist) هستم و مطمئنا کشور شدیدا مذهبی و خرافه گرایی مثل آمریکا بدردم نمیخوره! جرج بوش که فکر میکرد مسیح اونو فرستاده تا با تروریسم مبارزه کنه و بیشتر مردمش هم این حرف رو قبول داشتن. برای اولین بار در تاریخ آمریکا پارسال اوباما در یکی از سخنرانی هاش اشاره کرد که در آمریکا هم بی خدایان وجود دارند!
- آزادی های اجتماعی کانادا خیلی خیلی بیشتر از آمریکاست. اینجا سالهاست که به حقوق اقلیت ها اهمیت داده میشه. به عنوان مثال ازدواج همجنسگرایان آزاده، آمریکا تا قبل از اوباما حاضر نبود حتی وجود همجنسگرایان رو بپذیره !
- شما با یه آمریکایی حرف بزن. در پررویی که درجه یک هستن. در بی ادبی که مثال ندارن و معلوماتشون از کلاس اولی های ایران هم کمتره. اون وقت اونا رو با کانادایی ها مقایسه کن.

در مورد دانشگاه ها هم حرفی زده بودی که ام ای تی و هاروارد و فلان! شما یه امار بگیر. امریکا حدودا 4000 تا دانشگاه و موسسه اموزشی داره از این 4000 تا تعداد انگشت شماری اولن. اون وقت کانادا که 150 تا دانشگاه و موسسه آموزشی داره لااقل 20 تاش درجه یکن ! یه درصد بگیری متوجه میشی فرقشون چیه.

و مهمترین فرق از نظر من (که شاید باید براتون کلی توضیح داد که چرا مزیته کاناداست چون از قرار معلوم برای شما سیستم رفاه اجتماعی و بیمه درمانی و بیمه بیکاری و بیمه بازنشتگی و اینا که مزیت نیستن!) که من بعد 3 سال پاسپورت کانادایی میگیرم و کانادایی میشم ! اما برای آمریکا و اروپا باید سالها منتظر بود که آیا پاس بدن آیا ندن !

بازم میگم سیستم کانادا کمبود و کاستی هایی هم داره و هیچ چیزی هیچ جا پرفکت نیست.